GP24 Media

LATEST POSTS

Modificarea difuzorului Ferrari care oferă indicii despre planurile echipei.

Ferrari
Vizualizări: 11844

Scuderia Ferrari a apărut ca având mașina de bătut în Formula 1 în acest sezon, Charles Leclerc câștigând două din primele trei Mari Premii.

Ritmul a venit în ciuda faptului că echipa din Maranello nu a adus nicio evoluție majoră la F1-75 de la începutul testelor de pre-sezon din februarie. Șeful echipei Scuderia Ferrari, Mattia Binotto, a precizat, de asemenea, după Marele Premiu al Australiei, că nu va exista nicio actualizare majoră pentru o perioadă de timp, echipa alegând să se abțină de la orice lucru major pentru următoarea cursă de la Imola.

Ferrari

Acest lucru se datorează faptului că Marele Premiu din Emilia Romagna va fi un weekend de curse sprint și înseamnă că se va desfășura doar o singură sesiune de antrenamente de o oră înainte de calificări – ceea ce lasă puține oportunități pentru a testa noi componente. Cu toate acestea, Mattia Binotto a sugerat că vor exista câteva modificări minore menite să ajute echipa să evite problemele de porpoising cu care încă se luptă ocazional. „Vom încerca să atenuăm problemele pe care le avem încă până acum”, a spus Binotto. „Mă gândesc la porpoising și la săriturile care ne-au afectat performanțele din weekend”.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

„Așa că încercăm din nou să lucrăm la acest punct specific. Dar, în ceea ce privește îmbunătățirile și cele mai, să spunem semnificative, vor fi pentru mai târziu în sezon”. Pe termen scurt, accentul pare să fie pus pe un design revizuit al difuzorului, care a fost testat pe mașina lui Charles Leclerc în timpul primelor antrenamente libere de la Melbourne. Modificările apar în secțiunea cozii de barcă, deoarece aceasta urcă din partea din spate a secțiunii de scândură până la structura de impact, echipa adăugând o denivelare în secțiunea centrală.

Ferrari

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Scopul acestor modificări este de a ajuta la stabilitatea părții din spate. În timp ce acest lucru sacrifică o parte din volum, se așteaptă ca geometria revizuită să crească forța de apăsare în anumite condiții de înălțime de rulare și de lactație – ceea ce s-ar putea dovedi benefic la gestionarea ricoșeelor. Având în vedere că echipa a adunat date despre noul design în Australia, difuzorul modificat ar putea fi implementat pe ambele mașini la următoarea cursă.

Între timp, pe mașina lui Carlos Sainz Jr. din weekendul trecut, echipa a instalat senzori optici de înălțime la fiecare capăt și în centrul aripii față. Pentru a spori și mai mult capacitățile de colectare a datelor, a fost adăugată o pereche de camere pentru a capta imagini cu deformarea plăcii de capăt, la care au fost adăugate autocolante în formă de carouri care nu se văd în această imagine și care acționează ca punct de referință atunci când imaginile sunt studiate. De asemenea, echipa a stropit aripa spate a mașinii lui Charles Leclerc cu vopsea flow-viz în timpul sesiunii, pentru a obține confirmarea vizuală că aceasta funcționează așa cum s-a anticipat.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES