More

  Latest Posts

  Modificarea difuzorului Ferrari care oferă indicii despre planurile echipei.

  Scuderia Ferrari a apărut ca având mașina de bătut în Formula 1 în acest sezon, Charles Leclerc câștigând două din primele trei Mari Premii.

  Ritmul a venit în ciuda faptului că echipa din Maranello nu a adus nicio evoluție majoră la F1-75 de la începutul testelor de pre-sezon din februarie. Șeful echipei Scuderia Ferrari, Mattia Binotto, a precizat, de asemenea, după Marele Premiu al Australiei, că nu va exista nicio actualizare majoră pentru o perioadă de timp, echipa alegând să se abțină de la orice lucru major pentru următoarea cursă de la Imola.

  Ferrari

  Acest lucru se datorează faptului că Marele Premiu din Emilia Romagna va fi un weekend de curse sprint și înseamnă că se va desfășura doar o singură sesiune de antrenamente de o oră înainte de calificări – ceea ce lasă puține oportunități pentru a testa noi componente. Cu toate acestea, Mattia Binotto a sugerat că vor exista câteva modificări minore menite să ajute echipa să evite problemele de porpoising cu care încă se luptă ocazional. „Vom încerca să atenuăm problemele pe care le avem încă până acum”, a spus Binotto. „Mă gândesc la porpoising și la săriturile care ne-au afectat performanțele din weekend”.

  „Așa că încercăm din nou să lucrăm la acest punct specific. Dar, în ceea ce privește îmbunătățirile și cele mai, să spunem semnificative, vor fi pentru mai târziu în sezon”. Pe termen scurt, accentul pare să fie pus pe un design revizuit al difuzorului, care a fost testat pe mașina lui Charles Leclerc în timpul primelor antrenamente libere de la Melbourne. Modificările apar în secțiunea cozii de barcă, deoarece aceasta urcă din partea din spate a secțiunii de scândură până la structura de impact, echipa adăugând o denivelare în secțiunea centrală.

  Ferrari

  Scopul acestor modificări este de a ajuta la stabilitatea părții din spate. În timp ce acest lucru sacrifică o parte din volum, se așteaptă ca geometria revizuită să crească forța de apăsare în anumite condiții de înălțime de rulare și de lactație – ceea ce s-ar putea dovedi benefic la gestionarea ricoșeelor. Având în vedere că echipa a adunat date despre noul design în Australia, difuzorul modificat ar putea fi implementat pe ambele mașini la următoarea cursă.

  Între timp, pe mașina lui Carlos Sainz Jr. din weekendul trecut, echipa a instalat senzori optici de înălțime la fiecare capăt și în centrul aripii față. Pentru a spori și mai mult capacitățile de colectare a datelor, a fost adăugată o pereche de camere pentru a capta imagini cu deformarea plăcii de capăt, la care au fost adăugate autocolante în formă de carouri care nu se văd în această imagine și care acționează ca punct de referință atunci când imaginile sunt studiate. De asemenea, echipa a stropit aripa spate a mașinii lui Charles Leclerc cu vopsea flow-viz în timpul sesiunii, pentru a obține confirmarea vizuală că aceasta funcționează așa cum s-a anticipat.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Formula 1 Fans Romania


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss