GP24 Media

LATEST POSTS

Mircea Samuil și Mihai Alexandrescu, clasări fruntașe în weekend.

Vizualizări: 27097

Mircea Samuil și Mihai Alexandrescu, clasări fruntașe în weekend. Printre cele 70 de mașini aliniate la startul Raliului Harghitei și Brașovului, a doua etapă a Campionatului Național de Raliuri, s-a aflat și cea condusă de Mircea Samuil, care l-a avut alături pe copilotul Claudiu Dănilă.

Mircea Samuil și Mihai Alexandrescu, clasări fruntașe în weekend.

Cei doi, reprezentând clubul Pro Timiș, s-au clasat pe locul al doilea la debutanți și au ocupat poziția a treia la clasa 12 în cadrul competiției organizate în weekend de Federația Română de Automobilism Sportiv.

Din cauza unei defecțiuni tehnice, ei au încheiat Raliul Argeșului, runda inaugurală a noului sezon, în regim de super-rally, cu penalizare, obținând totuși 17 puncte la debutanți și 19 la clasa 12, iar cu punctele strânse acum au urcat pe poziția secundă în clasamentul general la cele două clase menționate (41 de puncte la debutanți și 40 de puncte la clasa 12).

Mircea Samuil și Mihai Alexandrescu, clasări fruntașe în weekend.

Tot la sfârșitul săptămânii trecute, Mihai Alexandrescu a participat în capitală la Campionatul Național de Super Slalom. Multiplul campion național legitimat la CS Krepelka Motorsport s-a impus la clasa N3 și a obținut al treilea cel mai bun timp la M (modificate).

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Doi piloți juniori de la Pro Timiș s-au evidențiat în capitală.
La București au fost prezenți și doi piloți juniori de la Pro Timiș. Este vorba despre Alexandru Cristea (14 ani), al treilea la juniori 2, și Dragoș Cristea (12 ani), cu o evoluție remarcabilă la prima participare la categoria de vârstă juniori 1. Cei doi au concurat pe aceeași mașină, mult inferioară față de cele ale adversarilor. Ei s-au aflat sub directa îndrumare a tatălui lor, Alin Cristea, un foarte cunoscut pilot în Campionatul Național de Viteză în Coastă.

„Pentru etapele viitoare încercăm să le pregătim juniorilor o mașină mai performantă. Mulţumim Consiliului Judeţean Timiş, precum și partenerilor privaţi Rareș Goia, de la Goya Residence, Mirko Peroni, de la Rossini, Dan Lazăr, de la Ducoadan, Cristian Fedor, de la Cooglio-XGC SRL, Horaţiu Haţegan, de la SC Ecorec Tim SRL, Leonard Hantig, de la L.C. Electric Plus Sânnicolau Mare, Florin Diaconescu, de la OPR Asfalt SRL, Sorin Bălan, de la VSS Racing Club, și Bogdan Marisca, de la Napoca Rally Academy”, a declarat Alexandru Krepelka, președintele cluburilor de automobilism Pro Timiș și Krepelka Motorsport.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES