More

  Latest Posts

  Mircea Samuil și Mihai Alexandrescu, clasări fruntașe în weekend.

  Mircea Samuil și Mihai Alexandrescu, clasări fruntașe în weekend. Printre cele 70 de mașini aliniate la startul Raliului Harghitei și Brașovului, a doua etapă a Campionatului Național de Raliuri, s-a aflat și cea condusă de Mircea Samuil, care l-a avut alături pe copilotul Claudiu Dănilă.

  Cei doi, reprezentând clubul Pro Timiș, s-au clasat pe locul al doilea la debutanți și au ocupat poziția a treia la clasa 12 în cadrul competiției organizate în weekend de Federația Română de Automobilism Sportiv.

  Din cauza unei defecțiuni tehnice, ei au încheiat Raliul Argeșului, runda inaugurală a noului sezon, în regim de super-rally, cu penalizare, obținând totuși 17 puncte la debutanți și 19 la clasa 12, iar cu punctele strânse acum au urcat pe poziția secundă în clasamentul general la cele două clase menționate (41 de puncte la debutanți și 40 de puncte la clasa 12).

  Tot la sfârșitul săptămânii trecute, Mihai Alexandrescu a participat în capitală la Campionatul Național de Super Slalom. Multiplul campion național legitimat la CS Krepelka Motorsport s-a impus la clasa N3 și a obținut al treilea cel mai bun timp la M (modificate).

  Doi piloți juniori de la Pro Timiș s-au evidențiat în capitală.
  La București au fost prezenți și doi piloți juniori de la Pro Timiș. Este vorba despre Alexandru Cristea (14 ani), al treilea la juniori 2, și Dragoș Cristea (12 ani), cu o evoluție remarcabilă la prima participare la categoria de vârstă juniori 1. Cei doi au concurat pe aceeași mașină, mult inferioară față de cele ale adversarilor. Ei s-au aflat sub directa îndrumare a tatălui lor, Alin Cristea, un foarte cunoscut pilot în Campionatul Național de Viteză în Coastă.

  „Pentru etapele viitoare încercăm să le pregătim juniorilor o mașină mai performantă. Mulţumim Consiliului Judeţean Timiş, precum și partenerilor privaţi Rareș Goia, de la Goya Residence, Mirko Peroni, de la Rossini, Dan Lazăr, de la Ducoadan, Cristian Fedor, de la Cooglio-XGC SRL, Horaţiu Haţegan, de la SC Ecorec Tim SRL, Leonard Hantig, de la L.C. Electric Plus Sânnicolau Mare, Florin Diaconescu, de la OPR Asfalt SRL, Sorin Bălan, de la VSS Racing Club, și Bogdan Marisca, de la Napoca Rally Academy”, a declarat Alexandru Krepelka, președintele cluburilor de automobilism Pro Timiș și Krepelka Motorsport.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss