More

  Latest Posts

  Mircea Samuil şi Claudiu Dănilă preiau şefia la două clase în Campionatul Naţional de Raliuri.

  Raliul Sibiului, a treia etapă a Campionatului Naţional de Raliuri, a prilejuit cuplului format din pilotul Mircea Samuil şi copilotul Claudiu Dănilă, reprezentanți ai clubului Pro Timiș, șansa de a trece pe primul loc în clasamentul general la clasele de concurs 12 şi debutanți.

  Cu punctele acumulate în cadrul competiției desfășurate pe macadam, revenire după șapte ediții pe suprafața pe care s-a consacrat întrecerea pe patru roți din județul Sibiu, Samuil şi Dănilă au preluat șefia înaintea Raliului Iașului, ce va avea loc în zilele de 4 şi 5 septembrie.

  Pe Cibin, ei au triumfat la clasa 12 şi s-au clasat pe poziția secundă la debutanți, unde au condus cu un avans de aproximativ două minute până înaintea ultimei probe speciale, pierzând primul loc însă avansând în mult mai importanta ierarhie generală a puternicei competiției organizate de Federația Română de Automobilism Sportiv.

  Mircea Samuil şi Claudiu Dănilă au luat startul într-un Audi A3.

  „Le mulțumim pentru susținere partenerilor privați Goya Residence, Ducodan, Rossini, Cooglio, OPR Asfalt, GP24 şi VSS Racing”, a declarat Alexandru Krepelka, dublu campion naţional la viteză în coastă şi președintele cluburilor sportive Pro Timiș şi Krepelka Motorsport.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss