Latest Posts

Mircea Samuil şi Claudiu Dănilă preiau şefia la două clase în Campionatul Naţional de Raliuri.

Vizualizări: 16849

Raliul Sibiului, a treia etapă a Campionatului Naţional de Raliuri, a prilejuit cuplului format din pilotul Mircea Samuil şi copilotul Claudiu Dănilă, reprezentanți ai clubului Pro Timiș, șansa de a trece pe primul loc în clasamentul general la clasele de concurs 12 şi debutanți.

Cu punctele acumulate în cadrul competiției desfășurate pe macadam, revenire după șapte ediții pe suprafața pe care s-a consacrat întrecerea pe patru roți din județul Sibiu, Samuil şi Dănilă au preluat șefia înaintea Raliului Iașului, ce va avea loc în zilele de 4 şi 5 septembrie.

Mircea Samuil şi Claudiu Dănilă preiau şefia la două clase în Campionatul Naţional de Raliuri.

Pe Cibin, ei au triumfat la clasa 12 şi s-au clasat pe poziția secundă la debutanți, unde au condus cu un avans de aproximativ două minute până înaintea ultimei probe speciale, pierzând primul loc însă avansând în mult mai importanta ierarhie generală a puternicei competiției organizate de Federația Română de Automobilism Sportiv.

Mircea Samuil şi Claudiu Dănilă au luat startul într-un Audi A3.

„Le mulțumim pentru susținere partenerilor privați Goya Residence, Ducodan, Rossini, Cooglio, OPR Asfalt, GP24 şi VSS Racing”, a declarat Alexandru Krepelka, dublu campion naţional la viteză în coastă şi președintele cluburilor sportive Pro Timiș şi Krepelka Motorsport.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss