GP24 Media

LATEST POSTS

Mircea Samuil şi Claudiu Dănilă preiau şefia la două clase în Campionatul Naţional de Raliuri.

Vizualizări: 15651

Raliul Sibiului, a treia etapă a Campionatului Naţional de Raliuri, a prilejuit cuplului format din pilotul Mircea Samuil şi copilotul Claudiu Dănilă, reprezentanți ai clubului Pro Timiș, șansa de a trece pe primul loc în clasamentul general la clasele de concurs 12 şi debutanți.

Cu punctele acumulate în cadrul competiției desfășurate pe macadam, revenire după șapte ediții pe suprafața pe care s-a consacrat întrecerea pe patru roți din județul Sibiu, Samuil şi Dănilă au preluat șefia înaintea Raliului Iașului, ce va avea loc în zilele de 4 şi 5 septembrie.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Pe Cibin, ei au triumfat la clasa 12 şi s-au clasat pe poziția secundă la debutanți, unde au condus cu un avans de aproximativ două minute până înaintea ultimei probe speciale, pierzând primul loc însă avansând în mult mai importanta ierarhie generală a puternicei competiției organizate de Federația Română de Automobilism Sportiv.

Mircea Samuil şi Claudiu Dănilă au luat startul într-un Audi A3.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Le mulțumim pentru susținere partenerilor privați Goya Residence, Ducodan, Rossini, Cooglio, OPR Asfalt, GP24 şi VSS Racing”, a declarat Alexandru Krepelka, dublu campion naţional la viteză în coastă şi președintele cluburilor sportive Pro Timiș şi Krepelka Motorsport.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES