Latest Posts

Mircea Samuil – premiat pentru al patrulea an consecutiv cu titlul național în Campionatul Național de Raliuri

Vizualizări: 55249

Echipajul Timișorean Mircea Samuil și Călin Maier a primit titlul național la Clasa Nat12, din Campionatul Național de Raliuri Betano, în cadrul unei festivități organizate la Opera Română din București.

La capătul unui sezon în care au concurat pe un Audi A3 2.0 Tdi, timișorenii s-au impus la clasa rezervată mașinilor cu tracțiune pe o singură punte și cu cea mai mare libertate de preparare. Cu 143 de puncte acumulate, Samuil a fost urmat îndeaproape de Ciprian Lupu (142,6 p) și de un alt timișorean, Emanuel Resiga (94p.) Este cel de-al patru an consecutiv pe care Samuil îl încheie pe prima treaptă a podiumului, după titlurile obținute în 2019, la Rally 2, respectiv 2020 și 2021, tot la clasa Nat12.

Mircea

„De la an la an, ne-am dat seama cât de importantă este experiența. Dacă mă uit înapoi, îmi dau seama cât de mult am crescut în această perioadă, pentru că raliul nu este doar despre pilotajul efectiv, ci și despre tot ceea ce se petrece în jurul lui. Raliul înseamnă strategie, înseamnă logistică, înseamnă capacitate de anticipare. Am învățat ce înseamnă să pregătești o etapă, cum să preîntâmpina situații care te pot scoate din joc sau cum să  te adaptezi la momente neprevăzute.

În plus, am ajuns să cunoaștem mult mai bine traseele din etapele Campionatului Național și cred că și asta ne-a ajutat foarte mult”, a spus Mircea Samuil. Chiar dacă abia s-a încheiat sezonul 2022 din CNR, pilotul timișorean se gândește deja la următorul an, în care vrea să concureze tot alături de Călin Maier, dar cu un material de concurs nou.

Mircea

„Împreună cu partenerii noștri, am început să creionăm strategia pentru următorul sezon, când vrem să facem pasul spre o mașină mai performantă, preparată din fabrică pentru competiții. Momentan nu ne-am decis asupra unui model, pentru că depindem foarte mult de bugetul pe care îl vom avea la dispoziție, dar trebuie să ținem pasul, pentru că, de la an la an, și ceilalți competitori vin cu mașini tot mai bune”, a mai spus Mircea Samuil

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Participarea pilotului timișorean în ediția 2022 din Campionatul Național de Raliuri Betano a fost posibilă cu sprijinul partenerilor: Nicolae Trifan, Aronia Charlottenburg, Goya Residence, MAD Turbo, Snap Vet, Healling Hub și Maghost.

  • Mai multe știri despre Campionatul Național de Raliuri găsiți AICI.
Sursa: Comunicat Samuil Mircea
Photocredit: Arhiva Personală - Samuil Mircea
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Comunicat Samuil Mircea

Latest Posts

Don't Miss