Latest Posts

Mircea Samuil, gata de sprintul pentru al patrulea titlu consecutiv.

Vizualizări: 25179

Timișoreanul Mircea Samuil, gata de sprintul pentru al patrulea titlu consecutiv în Campionatul Național de Raliuri.

Două etape au mai rămas până la finalul Campionatului Național de Raliuri, iar Mircea Samuil este la un pas de un nou titlu la clasa NAT12. Timișoreanul pornește cu un avans considerabil înaintea rundelor de la Cluj și Brașov, 143 de puncte, față de cele 94 ale lui Cipri Lupu, respectiv 75 ale concitadinului său, Emanuel Resiga.

„Teoretic, pornim cu prima șansă, dar vrem să luăm lucrurile treptat. Mereu pot apărea evenimente neprevăzute, așa cum a fost și la Iași, acolo unde, din cauza unor probleme tehnice, am ratat trei probe speciale, astfel că a trebuit să tragem tare ca să mai prindem podiumul. Dar dacă totul merge bine, la finalul acestui sezon ar trebui să fim câștigători pentru al patrulea an la rând”, spune Mircea Samuil.

Mircea

Pilotul timișorean a câștigat patru dintre cele șapte etape desfășurate până acum la clasa sa. Pentru pregătirea ultimelor două runde, el va profita de etapa de Viteză în coastă din Campionatul Județean de Raliuri, care se va desfășura la finalul acestei săptămâni, la Surduc.

„E un bun prilej de antrenament și de testare a setărilor mașinii. Chiar dacă am mers bine cu ea în acest sezon, luăm în calcul schimbarea ei pentru anul viitor. Vin tot mai mulți piloți cu mașini pregătite din fabrică pentru concurs și, ca să rămânem competitivi, încercăm ca de anul viitor să facem și noi acest pas”.

„Mizăm și pe suportul sponsorilor care au fost și în acest an alături de noi. La ultima etapă, cea de la Iași, am putut participa datorită sprijinului domnului Nicolae Trifan, unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri din domeniul agricol, din zona de Vest, cu care sperăm să colaborăm și în viitor”, a mai spus timișoreanul.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Mircea

Mircea Samuil este susținut în acest sezon de Aronia Charlottenburg, Goya Residence, MAD Turbo, Snap Vet și Healling Hub. Ultimele două etape din Campionatul Național de Raliuri au loc în 7-9 octombrie, la Cluj; respectiv 28-29 octombrie, la Brașov.

  • Mai multe știri despre Campionatul Național de Raliuri găsiți AICI.
Sursa: Comunicat Samuil Mircea
Photocredit: Arhiva Personală - Samuil Mircea
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Comunicat Samuil Mircea

Latest Posts

Don't Miss