GP24 Media

LATEST POSTS

Mircea Samuil, debutant la Raliul Moldovei

Vizualizări: 16123

Ultima zi a Campionatului Național de Raliu a avut pregătite 5 probe speciale pentru piloții concurenți, în inima Moldovei. Competiția a fost strânsă, piloții apropiați ca timpi, iar fiecare incident sau ieșire în decor, avea să coste pe măsură.

Piloții nu au scăpat fără incidente, mai mult sau mai puțin costisitoare, atât în timpul pierdut pe traseu, cât și în daunele suferite de mașini. Diferențele contând și concurenții fiind dornici de a da ce e mai bun, începutul zilei a fost unul puternic, în viteză, fiecare încercând să prindă din urmă și să depășească.

O astfel de situație s-a desfășurat și în cazul lui Mircea Samuil, debutant la Campionatul Național de Raliu.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

 

Mircea a întâmpinat probleme încă de la început. De-a lungul a mai bine de trei sferturi din competiție, mașina sa, un Audi A3 TDI a suferit mai multe defecte tehnice, printre care se număra și spargerea băii de ulei. Acest fapt l-a încetinit mult pe Mircea, acesta pierzând timp prețios.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

 

Cu toate aceste piedici, Mircea a reușit să finalizeze competiția și să își asigure locul 2 în campionat, locul 3 la debutanți și locul 1 în clasa 12.

În ciuda unui an greu pentru motorsport, din cauza pandemiei, Campionatul Național de Raliu s-a încheiat într-o notă pozitivă, rezultatele piloților fiind pe măsura muncii depuse.

„Mulțumim Consiliului Județean Timiș, partenerilor privați Mirko Peroni, de la Rossini, Dan Lazăr, de la Ducodan, Cristian Fedor, de la Cooglio-XGC SRL, Leonard Hantig, de la L.C. Electric Plus Sânnicolau Mare, Frank Van Nunen, de la GP24, şi Florin Diaconescu, de la OPR Asfalt SRL, precum şi tuturor celorlalți colaboratori care sunt alături de noi”, ne-a declarat Alexandru Krepelka, dublu campion național și președintele clubului timișean de automobilism.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES