More

  Latest Posts

  Mircea Samuil, debutant la Raliul Moldovei

  Ultima zi a Campionatului Național de Raliu a avut pregătite 5 probe speciale pentru piloții concurenți, în inima Moldovei. Competiția a fost strânsă, piloții apropiați ca timpi, iar fiecare incident sau ieșire în decor, avea să coste pe măsură.

  Piloții nu au scăpat fără incidente, mai mult sau mai puțin costisitoare, atât în timpul pierdut pe traseu, cât și în daunele suferite de mașini. Diferențele contând și concurenții fiind dornici de a da ce e mai bun, începutul zilei a fost unul puternic, în viteză, fiecare încercând să prindă din urmă și să depășească.

  O astfel de situație s-a desfășurat și în cazul lui Mircea Samuil, debutant la Campionatul Național de Raliu.

   

  Mircea a întâmpinat probleme încă de la început. De-a lungul a mai bine de trei sferturi din competiție, mașina sa, un Audi A3 TDI a suferit mai multe defecte tehnice, printre care se număra și spargerea băii de ulei. Acest fapt l-a încetinit mult pe Mircea, acesta pierzând timp prețios.

   

  Cu toate aceste piedici, Mircea a reușit să finalizeze competiția și să își asigure locul 2 în campionat, locul 3 la debutanți și locul 1 în clasa 12.

  În ciuda unui an greu pentru motorsport, din cauza pandemiei, Campionatul Național de Raliu s-a încheiat într-o notă pozitivă, rezultatele piloților fiind pe măsura muncii depuse.

  „Mulțumim Consiliului Județean Timiș, partenerilor privați Mirko Peroni, de la Rossini, Dan Lazăr, de la Ducodan, Cristian Fedor, de la Cooglio-XGC SRL, Leonard Hantig, de la L.C. Electric Plus Sânnicolau Mare, Frank Van Nunen, de la GP24, şi Florin Diaconescu, de la OPR Asfalt SRL, precum şi tuturor celorlalți colaboratori care sunt alături de noi”, ne-a declarat Alexandru Krepelka, dublu campion național și președintele clubului timișean de automobilism.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss