Latest Posts

Mircea Samuil, debutant la Raliul Moldovei

Vizualizări: 17316

Ultima zi a Campionatului Național de Raliu a avut pregătite 5 probe speciale pentru piloții concurenți, în inima Moldovei. Competiția a fost strânsă, piloții apropiați ca timpi, iar fiecare incident sau ieșire în decor, avea să coste pe măsură.

Piloții nu au scăpat fără incidente, mai mult sau mai puțin costisitoare, atât în timpul pierdut pe traseu, cât și în daunele suferite de mașini. Diferențele contând și concurenții fiind dornici de a da ce e mai bun, începutul zilei a fost unul puternic, în viteză, fiecare încercând să prindă din urmă și să depășească.

O astfel de situație s-a desfășurat și în cazul lui Mircea Samuil, debutant la Campionatul Național de Raliu.

 

Mircea a întâmpinat probleme încă de la început. De-a lungul a mai bine de trei sferturi din competiție, mașina sa, un Audi A3 TDI a suferit mai multe defecte tehnice, printre care se număra și spargerea băii de ulei. Acest fapt l-a încetinit mult pe Mircea, acesta pierzând timp prețios.

Mircea Samuil, debutant la Raliul Moldovei

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

 

Cu toate aceste piedici, Mircea a reușit să finalizeze competiția și să își asigure locul 2 în campionat, locul 3 la debutanți și locul 1 în clasa 12.

În ciuda unui an greu pentru motorsport, din cauza pandemiei, Campionatul Național de Raliu s-a încheiat într-o notă pozitivă, rezultatele piloților fiind pe măsura muncii depuse.

Mircea Samuil, debutant la Raliul Moldovei

„Mulțumim Consiliului Județean Timiș, partenerilor privați Mirko Peroni, de la Rossini, Dan Lazăr, de la Ducodan, Cristian Fedor, de la Cooglio-XGC SRL, Leonard Hantig, de la L.C. Electric Plus Sânnicolau Mare, Frank Van Nunen, de la GP24, şi Florin Diaconescu, de la OPR Asfalt SRL, precum şi tuturor celorlalți colaboratori care sunt alături de noi”, ne-a declarat Alexandru Krepelka, dublu campion național și președintele clubului timișean de automobilism.

Mircea Samuil, debutant la Raliul Moldovei

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss