GP24 Media

LATEST POSTS

Miller – Viteza începătorilor din MotoGP „mă sperie”

Miller
Vizualizări: 12010

Jack Miller de la Ducati spune că viteza prezentată de începătorii MotoGP îl sperie, dar spune că este „uimitor” să le urmăresc progresul.

MotoGP s-a bucurat de un boom de tinere talente care au urcat în clasa regină în ultimii ani, cu campionul mondial din 2021 Fabio Quartararo și campionul din 2020 Joan Mir, dar și cu Francesco Bagnaia, Brad Binder, Jorge Martin și Miguel Oliveira pentru a numi doar câţiva.

În 2021, Martin de la Pramac a câștigat Marele Premiu al Stiriei, a obținut alte trei podiumuri și a fost în pole de patru ori, în timp ce Enea Bastianini de la Avintia a câștigat două podiumuri în primul său an pe o Ducati din 2019.

Întrebat în mod special despre sezonul lui Jorge Martin, Miller l-a laudat pe tânărul spaniol, remarcând totodată cât de puternic este acum tânărul talent al MotoGP-ului.

„Cred că această motocicletă [Ducati] nu este ușoară, după orice fază de imaginație”, a început Miller.

„Toți începătorii mă sperie puţin, într-adevăr, pentru că ei continuă să devină din ce în ce mai rapizi.

„Pecco, în calitate de începător, a intrat în fruntea testului din Malaezia. El spune „mi-a luat ceva timp”, dar asta este o prostie pentru că nu i-a luat mult timp deloc.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Și ei continuă să devină din ce în ce mai rapizi.

Miller - Viteza începătorilor din MotoGP „mă sperie”

„Jorge a făcut o treabă fantastică, a ratat câteva curse anul acesta, dar a arătat că a venit cu profesionalismul care poate mie mi-a lipsit cu siguranță când am intrat.

„El a făcut o treabă fantastică.

„Sunt o mulțime de lucruri care mi-au luat foarte mult timp până să le învăț și el este un pilot foarte complet.

„Mă sperie, și Bastianini la fel. Când te depăşeşte o motocicletă veche de un an, știu ce trebuie să fi simțit [Andrea] Dovizioso și [Danilo] Petrucci când le-am făcut asta și nu este un sentiment frumos, sigur.

„Dar mă face din ce în ce mai dornic să mă perfecționez, pentru că este uimitor să văd cât de bine se descurcă la o vârstă atât de fragedă și cât de bine vor continua.” a declarat Miller.

Bagnaia, întrebat și el despre sezonul de începător a lui Martin, a remarcat că spaniolul părea să învețe lucruri pe care nu le-a făcut în propriul său sezon de începător.

„Cred că a făcut o treabă bună anul acesta – mai mult decât bine”, a adăugat vicecampionul din 2021.

„Pentru că deja la a doua cursă a marcat un pole și un podium, câștigând în primul său an în Austria, pierzând multe curse cu incidentul său de la Portimao, cred că a făcut un sezon cu adevărat grozav.

„Deci, cred că trebuie să fie fericit pentru ceea ce a făcut.

„Cu siguranță motocicleta noastră nu este cea mai ușoară pentru un începător, dar de la început a învățat foarte repede lucrurile pe care eu nu am reuşit [în anul meu de începător].

„Acesta a fost primul an în care m-am simțit foarte bine cu această motocicletă.

„Ok, și acum motocicleta noastră este mai competitivă, dar a fost competitivă și anul trecut și uneori am fost rapid, dar de cele mai multe ori am fost în urmă.

„Așadar, a fost foarte competitiv, dar cred că și Bastianini a făcut o treabă grozavă ca începător.”

Miller şi Bagnaia vor face echipă şi anul viitor la echipa de uzină Ducati.

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de MotoGP găsiţi AICI!

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES