GP24 Media

LATEST POSTS

Miller “nu i-ar păsa” dacă rămânerea în MotoGP 2023 ar însemna retrogradarea la Ducati.

Miller, KTM
Vizualizări: 11596

Jack Miller spune că „nu i-ar păsa” dacă rămânerea în MotoGP pentru 2023 ar însemna să fie retrogradat de la echipa de uzină Ducati înapoi la Pramac.

Australianul a făcut parte din echipa Ducati încă din campania din 2018, când s-a alăturat echipei Pramac de la Marc VDS Honda, iar din 2019 se află sub contract de uzină – mai întâi la Pramac, apoi la echipa de uzină. În timpul Marelui Premiu al Americilor de săptămâna trecută, triplul câștigător al cursei de MotoGP a dezvăluit că a fost “lăsat în întuneric” de Ducati în ceea ce privește viitorul său după 2022.

Miller

Se înțelege că Jorge Martin de la Pramac și Enea Bastianini de la Gresini – care a câștigat cursa de weekendul trecut de la COTA – sunt opțiuni pentru a-i lua locul lui Jack Miller pentru 2023. Când a fost întrebat, după un loc trei la COTA, dacă rămânerea revenirii la Pramac în 2023 este ceva ce ar accepta dacă asta ar însemna să rămână la Ducati, Jack Miller a spus: „Nu mi-ar păsa”.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

„După cum vă puteți da seama, motocicletele sunt toate bune; sunt fantastice. Știu sigur că sunt pe același echipament. Nu mă deranjează. Atâta timp cât sunt în MotoGP și îmi trăiesc visul, atunci acesta este principalul lucru pentru mine. Să am ocazia să mă lupt pentru podiumuri cu toți fanii, să-mi trăiesc visul. Ăsta este principalul obiectiv”.

Jack Miller a condus mai mult de jumătate din GP-ul Americilor, înainte de a fi în cele din urmă readus pe locul trei, ceea ce a marcat primul său podium din acest sezon. În timpul interviului său exclusiv cu Autosport înainte de GP-ul Americilor, Jack Miller a sugerat că tot ce a putut face pentru a-și păstra scaunul de fabrică Ducati a fost tot ce a putut face mai bine – dar că au existat și factori „politici” în joc.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Miller

Întrebat după cursa de la COTA dacă locul al treilea este un rezultat care crede că va face diferența pentru viitorul său la Ducati, a spus: „Nu știu”. „Sunt aici doar pentru a conduce motocicleta mea și a face tot ce pot. Asta e tot. Vreau să spun că, dacă voi obține o slujbă la Ducati, este ceea ce este. Voi fi mai mult decât fericit să rămân pe aici. Îmi place grupul cu care sunt. După cum am spus, [sunt] concentrat pe acest an, concentrat pe încercarea de a face cea mai bună treabă pe care o pot face în acest moment”.

Coechipierul lui Jack Miller la Ducati, Francesco Bagnaia – care a fost al cincilea la COTA – are deja un nou contract pe doi ani pentru 2023/2024.

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial MotoGP pot fi găsite AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Getty Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES