More

  Latest Posts

  Miller “nu i-ar păsa” dacă rămânerea în MotoGP 2023 ar însemna retrogradarea la Ducati.

  Jack Miller spune că „nu i-ar păsa” dacă rămânerea în MotoGP pentru 2023 ar însemna să fie retrogradat de la echipa de uzină Ducati înapoi la Pramac.

  Australianul a făcut parte din echipa Ducati încă din campania din 2018, când s-a alăturat echipei Pramac de la Marc VDS Honda, iar din 2019 se află sub contract de uzină – mai întâi la Pramac, apoi la echipa de uzină. În timpul Marelui Premiu al Americilor de săptămâna trecută, triplul câștigător al cursei de MotoGP a dezvăluit că a fost “lăsat în întuneric” de Ducati în ceea ce privește viitorul său după 2022.

  Miller

  Se înțelege că Jorge Martin de la Pramac și Enea Bastianini de la Gresini – care a câștigat cursa de weekendul trecut de la COTA – sunt opțiuni pentru a-i lua locul lui Jack Miller pentru 2023. Când a fost întrebat, după un loc trei la COTA, dacă rămânerea revenirii la Pramac în 2023 este ceva ce ar accepta dacă asta ar însemna să rămână la Ducati, Jack Miller a spus: „Nu mi-ar păsa”.

  „După cum vă puteți da seama, motocicletele sunt toate bune; sunt fantastice. Știu sigur că sunt pe același echipament. Nu mă deranjează. Atâta timp cât sunt în MotoGP și îmi trăiesc visul, atunci acesta este principalul lucru pentru mine. Să am ocazia să mă lupt pentru podiumuri cu toți fanii, să-mi trăiesc visul. Ăsta este principalul obiectiv”.

  Jack Miller a condus mai mult de jumătate din GP-ul Americilor, înainte de a fi în cele din urmă readus pe locul trei, ceea ce a marcat primul său podium din acest sezon. În timpul interviului său exclusiv cu Autosport înainte de GP-ul Americilor, Jack Miller a sugerat că tot ce a putut face pentru a-și păstra scaunul de fabrică Ducati a fost tot ce a putut face mai bine – dar că au existat și factori „politici” în joc.

  Miller

  Întrebat după cursa de la COTA dacă locul al treilea este un rezultat care crede că va face diferența pentru viitorul său la Ducati, a spus: „Nu știu”. „Sunt aici doar pentru a conduce motocicleta mea și a face tot ce pot. Asta e tot. Vreau să spun că, dacă voi obține o slujbă la Ducati, este ceea ce este. Voi fi mai mult decât fericit să rămân pe aici. Îmi place grupul cu care sunt. După cum am spus, [sunt] concentrat pe acest an, concentrat pe încercarea de a face cea mai bună treabă pe care o pot face în acest moment”.

  Coechipierul lui Jack Miller la Ducati, Francesco Bagnaia – care a fost al cincilea la COTA – are deja un nou contract pe doi ani pentru 2023/2024.

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial MotoGP pot fi găsite AICI.

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Getty Images


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss