Latest Posts

Miller nervos după căzătura de la testul din Mandalika

Vizualizări: 17307

Jack Miller de la Ducati a fost nervos după un accident „care nu trebuia să se întâmple” în timpul unei simulări de cursă în ultima zi a testului Mandalika MotoGP.

Australianul Miller a ocupat locul 15 pe fișele de timpi la sfârșitul zilei de duminică în Indonezia, concentrându-și eforturile pe simularea de curse. Ziua lui a fost aproape compromisă de o căzătură la începutul primei sale simulari de cursă, totuși, soldul Ducati GP22 a fost aruncat când a luat la bord un rezervor plin de combustibil. Supărat de greșeală, Miller a reușit să se întoarcă în garajul Ducati pentru a doua sa motocicletă și să-și termine programul – ceea ce a recunoscut că este „important pentru mine”.

„Gata nu suntem, dar când suntem vreodată?” Miller a răspuns când a fost întrebat dacă se simte pregătit pentru deschiderea sezonului din Qatar din 6 martie. „Vreau să spun, cursa este cursa. Este complet diferită. Mă simt cât se poate de pregătit să mă îndrept până acolo. „După cum vă puteți da seama după fața mea, a fost destul de cald și o zi lungă. „Dar, oricum, am trecut prin ceea ce aveam nevoie astăzi. Din păcate, am avut un mic accident la prima dintre cursele mele lungi.

„De cele mai multe ori băieții doar umplu rezervorul, așa că, pentru a obține rezervorul plin, trebuie să scoți rezervorul de combustibil și, odată ce am făcut asta, echilibrul motocicletei a fost puțin defect. „M-am chinuit în primele patru sau cinci tururi și m-am chinuit să-mi ating obiectivele. „În cele din urmă am intrat pe partea murdară a pistei și am căzut.

„Deci, asta m-a enervat puțin pentru că a fost doar unul dintre acele accidente care nu trebuiau să se întâmple. „Din fericire, am putut să mă întorc și să iau o altă motocicletă, să mă regrupez și să ies din nou. „A fost important pentru mine, doar pentru a avea acea simulare de cursă sub centură.”

Francesco Bagnaia

Coechipierul lui Miller, Francesco Bagnaia, a fost al cincilea la sfârșitul zilei, lucrând și la simulările de cursă. Vicecampionul din 2021 a lăudat munca Ducati în timpul testului din Indonezia drept „incredibilă”. „Am pregătit motocicleta să concureze bine în Qatar”, a spus el. „Ritmul și consecvența noastră au fost OK.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Am decis să facem simularea de cursă cu anvelopa medie. Nu a fost cea mai bună opțiune, dar am fost foarte constanți în ceea ce privește ritmul. „Lucrăm mult și totuși trebuie să muncim și mai mult. „Dar, cu doar cinci zile de teste, trebuie să încerci totul în mai puține tururi decât în mod normal. „Dar este în regulă așa. În cele din urmă, am găsit un compromis care îmi place, cred că în Qatar vom începe bine.”

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial de MotoGP găsiți AICI!
Sursa: Autosport
Photocredit: Autosport
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Autosport

Latest Posts

Don't Miss