More

  Latest Posts

  Mikkelsen a trecut de la erou la ”zerou”

  Andreas Mikkelsen a trecut de la erou la aproape zero (control al mașinii) în FIA European Rally Championship la Raliul Islas Canarias. După ce a obținut o victorie impresionantă la Rally Hungary la începutul lunii noiembrie, la volanul unei mașini Škoda Fabia Rally2 Evo de la Topp-Cars Rally Team, Mikkelsen avea mari speranțe de a repeta această performanță la evenimentul din weekendul trecut, pe care a fost aproape să-l câștige în 2012.

  Din păcate, decizia sa de a rula cu anvelope pentru vreme uscată pe etapele cu ploaie care au constituit turul de deschidere al raliului insulei, i-a spulberat speranța de a avea succes în continuare la ERC.

  „Nu am primit nicio temperatură [în anvelope] și am fost limitat în ceea ce privește aderența”, a explicat Mikkelsen. „Doar alunecam în viraje, se simțea foarte lent, dar nu puteam face mai mult. Alegerea [anvelopelor] a fost o loterie aici și am mers destul de agresiv. Mașina funcționa bine, este o mașină rapidă, dar alegerea corectă a anvelopelor, astfel încât să putem împinge, acesta este trucul. ”

  După ce a făcut echipă cu fostul copilot Ola Fløene pentru a câștiga Rally Hungary, Mikkelsen s-a reunit cu navigatorul său obișnuit, Anders Jæger-Amland, la Raliul Islas Canarias.

  “Este foarte diferit anul acesta în comparație cu toți ceilalți ani în care am participat la acest raliu”, a spus Mikkelsen, după ce a devansat pe locul șase la final. „Vremea a fost un coșmar, a fost un adevărat bingo și am ratat ziua de vineri, când am pierdut totul. A fost foarte, foarte dificil cu alegerile de anvelope și nu am făcut prea bine multe lucruri. Trebuie să lucrăm la asta și, sperăm, vom avea câteva raliuri mai ușoare atunci când este mai previzibil în ceea ce privește anvelopele și ne vom reveni. ”

  Sursa: European Rally Championship
  Photocredit: European Rally Championship

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  European Rally Championship

  Latest Posts

  Don't Miss