More

  Latest Posts

  Mikkelsen a trecut de la erou la ”zerou”

  Andreas Mikkelsen a trecut de la erou la aproape zero (control al mașinii) în FIA European Rally Championship la Raliul Islas Canarias. După ce a obținut o victorie impresionantă la Rally Hungary la începutul lunii noiembrie, la volanul unei mașini Škoda Fabia Rally2 Evo de la Topp-Cars Rally Team, Mikkelsen avea mari speranțe de a repeta această performanță la evenimentul din weekendul trecut, pe care a fost aproape să-l câștige în 2012.

  Din păcate, decizia sa de a rula cu anvelope pentru vreme uscată pe etapele cu ploaie care au constituit turul de deschidere al raliului insulei, i-a spulberat speranța de a avea succes în continuare la ERC.

  „Nu am primit nicio temperatură [în anvelope] și am fost limitat în ceea ce privește aderența”, a explicat Mikkelsen. „Doar alunecam în viraje, se simțea foarte lent, dar nu puteam face mai mult. Alegerea [anvelopelor] a fost o loterie aici și am mers destul de agresiv. Mașina funcționa bine, este o mașină rapidă, dar alegerea corectă a anvelopelor, astfel încât să putem împinge, acesta este trucul. ”

  După ce a făcut echipă cu fostul copilot Ola Fløene pentru a câștiga Rally Hungary, Mikkelsen s-a reunit cu navigatorul său obișnuit, Anders Jæger-Amland, la Raliul Islas Canarias.

  „Este foarte diferit anul acesta în comparație cu toți ceilalți ani în care am participat la acest raliu”, a spus Mikkelsen, după ce a devansat pe locul șase la final. „Vremea a fost un coșmar, a fost un adevărat bingo și am ratat ziua de vineri, când am pierdut totul. A fost foarte, foarte dificil cu alegerile de anvelope și nu am făcut prea bine multe lucruri. Trebuie să lucrăm la asta și, sperăm, vom avea câteva raliuri mai ușoare atunci când este mai previzibil în ceea ce privește anvelopele și ne vom reveni. ”

  Sursa: European Rally Championship

  Photocredit: European Rally Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss