More

  Latest Posts

  Mika Hakkinen: Max Verstappen va fi și mai rapid în acest an.

  Campionul mondial Max Verstappen va fi și mai rapid în sezonul următor. Asta crede fostul pilot de Formula 1 și ambasador Mercedes, Mika Häkkinen. El crede că câștigarea titlului îi dă mai multă încredere lui Verstappen și îl face să conducă mai precis.

  Hakkinen

  Mika Häkkinen, el însuși dublu campion mondial, vorbește din experiență. „Știu că câștigarea unui titlu mondial te face cu aproximativ două zecimi mai rapid pe tur”, a declarat Mika Häkkinen într-o înregistrare video pentru Unibet. Potrivit acestuia, acest lucru se datorează unei mai mari încrederi și unei mai mari precizii în conducere. „Nu trebuie să mergi întotdeauna la maximum și simți ce este nevoie pentru a face un tur bun”, a spus Mika Häkkinen.

  Asumarea riscurilor
  Max Verstappen este cunoscut pentru depășirile sale, uneori îndrăznețe, pe circuit. Dacă câștigarea titlului mondial i-a adus o oarecare liniște sufletească olandezului va fi de văzut. „Știm cât de multe riscuri și-a asumat uneori în trecut, acum trebuie să așteptăm să vedem dacă va continua așa”, a spus Mika Häkkinen.

  Hakkinen

  Încredere
  Mika Häkkinen crede că campionul mondial Max Verstappen va merge din nou la maximum în acest sezon. Max Verstappen are încredere în echipa din jurul său. Chiar dacă Red Bull Racing nu va avea un start bun la începutul sezonului, Mika Häkkinen se așteaptă ca lupta să continue pe tot parcursul sezonului.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Twitter

  Photocredit: Formula 1 Fans Romania


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss