More

  Latest Posts

  Mika Hakkinen: Max Verstappen va fi și mai rapid în acest an.

  Campionul mondial Max Verstappen va fi și mai rapid în sezonul următor. Asta crede fostul pilot de Formula 1 și ambasador Mercedes, Mika Häkkinen. El crede că câștigarea titlului îi dă mai multă încredere lui Verstappen și îl face să conducă mai precis.

  Hakkinen

  Mika Häkkinen, el însuși dublu campion mondial, vorbește din experiență. „Știu că câștigarea unui titlu mondial te face cu aproximativ două zecimi mai rapid pe tur”, a declarat Mika Häkkinen într-o înregistrare video pentru Unibet. Potrivit acestuia, acest lucru se datorează unei mai mari încrederi și unei mai mari precizii în conducere. „Nu trebuie să mergi întotdeauna la maximum și simți ce este nevoie pentru a face un tur bun”, a spus Mika Häkkinen.

  Asumarea riscurilor
  Max Verstappen este cunoscut pentru depășirile sale, uneori îndrăznețe, pe circuit. Dacă câștigarea titlului mondial i-a adus o oarecare liniște sufletească olandezului va fi de văzut. „Știm cât de multe riscuri și-a asumat uneori în trecut, acum trebuie să așteptăm să vedem dacă va continua așa”, a spus Mika Häkkinen.

  Hakkinen

  Încredere
  Mika Häkkinen crede că campionul mondial Max Verstappen va merge din nou la maximum în acest sezon. Max Verstappen are încredere în echipa din jurul său. Chiar dacă Red Bull Racing nu va avea un start bun la începutul sezonului, Mika Häkkinen se așteaptă ca lupta să continue pe tot parcursul sezonului.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
  Sursa: Twitter
  Photocredit: Formula 1 Fans Romania

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Twitter

  Latest Posts

  Don't Miss