GP24 Media

LATEST POSTS

Mika Hakkinen: Max Verstappen va fi și mai rapid în acest an.

Hakkinen
Vizualizări: 11188

Campionul mondial Max Verstappen va fi și mai rapid în sezonul următor. Asta crede fostul pilot de Formula 1 și ambasador Mercedes, Mika Häkkinen. El crede că câștigarea titlului îi dă mai multă încredere lui Verstappen și îl face să conducă mai precis.

Hakkinen

Mika Häkkinen, el însuși dublu campion mondial, vorbește din experiență. „Știu că câștigarea unui titlu mondial te face cu aproximativ două zecimi mai rapid pe tur”, a declarat Mika Häkkinen într-o înregistrare video pentru Unibet. Potrivit acestuia, acest lucru se datorează unei mai mari încrederi și unei mai mari precizii în conducere. „Nu trebuie să mergi întotdeauna la maximum și simți ce este nevoie pentru a face un tur bun”, a spus Mika Häkkinen.

Asumarea riscurilor
Max Verstappen este cunoscut pentru depășirile sale, uneori îndrăznețe, pe circuit. Dacă câștigarea titlului mondial i-a adus o oarecare liniște sufletească olandezului va fi de văzut. „Știm cât de multe riscuri și-a asumat uneori în trecut, acum trebuie să așteptăm să vedem dacă va continua așa”, a spus Mika Häkkinen.

Hakkinen

Încredere
Mika Häkkinen crede că campionul mondial Max Verstappen va merge din nou la maximum în acest sezon. Max Verstappen are încredere în echipa din jurul său. Chiar dacă Red Bull Racing nu va avea un start bun la începutul sezonului, Mika Häkkinen se așteaptă ca lupta să continue pe tot parcursul sezonului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Twitter
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES