Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Mika Hakkinen: „Ferrari nu-și mai permite bătălii în interiorul echipei”

  Hakkinen a subliniat greșelile echipei Ferrari.

  Campion mondial de două ori, Mika Hakkinen, a declarat că Scuderia Ferrari nu poate permite piloților săi să se lupte între ei dacă Sebastian Vettel va avea șansa de a câștiga titlul mondial în acest sezon.

  Pentru Mika Hakkinen, problemele  Scuderiei Ferrari au început după calificări, când echipa probabil că nu a planificat corect strategia pentru ziua de cursa: „Aceasta a fost o performanță excelentă din partea lui Kimi, dar un rezultat rău pentru Sebastian, deoarece, aparent, contractele Ferrari dau preferință pilotului plecat din pole „, a declarat Hakkinen pentru Unibet.

  ” Dacă este adevărat, a fost o greșeală de conducere și de strategie pe partea celor de la Ferrari . Nu au trebuit să se lupte unul cu celălalt, în primul viraj, iar când Kimi s-a apărat în mod firesc – asa cum are dreptul să o facă – l-a pus pe Sebastian intr-o postura ingrata.”

  „Sunt șapte curse rămase în Campionatul Mondial din acest an și Ferrari nu își pot permite să lupte în continuare între piloții lor, greșeli de Sebastian sau erori în strategia de curse „, a adăugat el. – „Pentru a-i învinge pe Lewis, Valtteri și echipa Mercedes, Ferrari trebuie să facă o treabă perfectă în fiecare weekend.”.

  În timp ce Hakkinen a subliniat greșelile facute de Ferrari, fostul pilot al celor de la McLaren a subliniat și munca remarcabilă făcută de echipa Mercedes în acest an: „Nimeni nu poate spune că Lewis este acolo pentru că Mercedes are un avantaj major”, a spus el. Mercedes face o treabă mai bună. După părerea mea, el conduce Campionatul Mondial din trei motive. Primul este legat de talentul său natural, în special pe ploaie, . Cel de-al doilea este că el  nu face greșeli de genul pe care Sebastian Vettel le-a făcut, mai ales la începerea cursei. Și în al treilea rând, el beneficiază de un parteneriat fantastic cu Valtteri Bottas. „- a concluzionat Mika Hakkinen.  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss