GP24 Media

LATEST POSTS

Mika Hakkinen: “Ferrari nu-și mai permite bătălii în interiorul echipei”

Vizualizări: 12068

Hakkinen a subliniat greșelile echipei Ferrari.

Campion mondial de două ori, Mika Hakkinen, a declarat că Scuderia Ferrari nu poate permite piloților săi să se lupte între ei dacă Sebastian Vettel va avea șansa de a câștiga titlul mondial în acest sezon.

Pentru Mika Hakkinen, problemele  Scuderiei Ferrari au început după calificări, când echipa probabil că nu a planificat corect strategia pentru ziua de cursa: “Aceasta a fost o performanță excelentă din partea lui Kimi, dar un rezultat rău pentru Sebastian, deoarece, aparent, contractele Ferrari dau preferință pilotului plecat din pole “, a declarat Hakkinen pentru Unibet.

” Dacă este adevărat, a fost o greșeală de conducere și de strategie pe partea celor de la Ferrari . Nu au trebuit să se lupte unul cu celălalt, în primul viraj, iar când Kimi s-a apărat în mod firesc – asa cum are dreptul să o facă – l-a pus pe Sebastian intr-o postura ingrata.”

„Sunt șapte curse rămase în Campionatul Mondial din acest an și Ferrari nu își pot permite să lupte în continuare între piloții lor, greșeli de Sebastian sau erori în strategia de curse “, a adăugat el. – “Pentru a-i învinge pe Lewis, Valtteri și echipa Mercedes, Ferrari trebuie să facă o treabă perfectă în fiecare weekend.”.

În timp ce Hakkinen a subliniat greșelile facute de Ferrari, fostul pilot al celor de la McLaren a subliniat și munca remarcabilă făcută de echipa Mercedes în acest an: “Nimeni nu poate spune că Lewis este acolo pentru că Mercedes are un avantaj major”, a spus el. Mercedes face o treabă mai bună. După părerea mea, el conduce Campionatul Mondial din trei motive. Primul este legat de talentul său natural, în special pe ploaie, . Cel de-al doilea este că el  nu face greșeli de genul pe care Sebastian Vettel le-a făcut, mai ales la începerea cursei. Și în al treilea rând, el beneficiază de un parteneriat fantastic cu Valtteri Bottas. “- a concluzionat Mika Hakkinen.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES