Latest Posts

Mihai Zamfir, succes la Dubai 24h

Vizualizări: 34645

Mihai Zamfir, pilotul de anduranță, a participat la prima etapă a sezonului 24h Series Championship 2021, care a avut loc în Dubai, fiind reprezentant al echipei britanice Simpson Motorsport.

Simson Motorsport a început de pe poziția a 5-a în divizia TCE la Hankook 24H DUBAI 2021, o performanță impresionantă pentru specialistul GT și PROTO la primul său start în divizia TCE din cursa de 24H, susținută de Hankook.

Alături de coechipierii săi de la Simpson Motorsport, Rodrigo Sales (SUA), Gunnar Jeannette (SUA), Sacha Kakad (UK) și Paul Smith (UK), Zamfir a pilotat un Audi RS3 LMS DSG, care l-a propulsat pe poziția a 8-a în clasamentul TCR Certified Cars și pe locul 31 la general în etapa din Dubai.

Federația Română de Automobilism Sportiv a luat anul trecut sub egida sa Campionatul Național de Anduranță, acolo unde Mihai Zamfir este unul dintre piloții de top.

 

Mihai Zamfir, succes la Dubai 24h

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Mihai Zamfir, succes la Dubai 24h

TOPCAR Sport și-a asigurat prima victorie la Hankook 24H DUBAI și cea de-a doua victorie TCE în SERIA 24H, susținută de Hankook, în urma unei bătălii de-a lungul cursei, cu campionul echipelor TCE, Autorama Motorsport, Wolf-Power Racing.

TOPCAR Sport CUPRA TCR (# 131, Fabian Danz / Adrian Spescha / Patrick Sing / Ronny Jost / Benjamin Leuchter) a preluat TCE-ul general cu puțin înainte de o treime a distanței și, în ciuda unei pierderi scurte de energie pe pistă, în timpul nopții, a fost rar întrecut după aceea. Echipa elvețiană, care a câștigat, de asemenea, Hankook 24H BARCELONA în 2019, a finalizat 543 de tururi ale Autodromului Dubaiului, de 5,39 km, pe drumul spre steagul în carouri.

 

Sursa: Romanian Endurance Series
Photocredit: Simpson Motorsport
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Romanian Endurance Series

Latest Posts

Don't Miss