More

  Latest Posts

  Mihai Zamfir, succes la Dubai 24h

  Mihai Zamfir, pilotul de anduranță, a participat la prima etapă a sezonului 24h Series Championship 2021, care a avut loc în Dubai, fiind reprezentant al echipei britanice Simpson Motorsport.

  Simson Motorsport a început de pe poziția a 5-a în divizia TCE la Hankook 24H DUBAI 2021, o performanță impresionantă pentru specialistul GT și PROTO la primul său start în divizia TCE din cursa de 24H, susținută de Hankook.

  Alături de coechipierii săi de la Simpson Motorsport, Rodrigo Sales (SUA), Gunnar Jeannette (SUA), Sacha Kakad (UK) și Paul Smith (UK), Zamfir a pilotat un Audi RS3 LMS DSG, care l-a propulsat pe poziția a 8-a în clasamentul TCR Certified Cars și pe locul 31 la general în etapa din Dubai.

  Federația Română de Automobilism Sportiv a luat anul trecut sub egida sa Campionatul Național de Anduranță, acolo unde Mihai Zamfir este unul dintre piloții de top.

   

  TOPCAR Sport și-a asigurat prima victorie la Hankook 24H DUBAI și cea de-a doua victorie TCE în SERIA 24H, susținută de Hankook, în urma unei bătălii de-a lungul cursei, cu campionul echipelor TCE, Autorama Motorsport, Wolf-Power Racing.

  TOPCAR Sport CUPRA TCR (# 131, Fabian Danz / Adrian Spescha / Patrick Sing / Ronny Jost / Benjamin Leuchter) a preluat TCE-ul general cu puțin înainte de o treime a distanței și, în ciuda unei pierderi scurte de energie pe pistă, în timpul nopții, a fost rar întrecut după aceea. Echipa elvețiană, care a câștigat, de asemenea, Hankook 24H BARCELONA în 2019, a finalizat 543 de tururi ale Autodromului Dubaiului, de 5,39 km, pe drumul spre steagul în carouri.

   

  Sursa: Romanian Endurance Series

  Photocredit: Simpson Motorsport


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss