Latest Posts

Mihai Șurubariu câștigă la Campionatul Național de Super Slalom

Vizualizări: 15816

Timișenii au dominat a cincea etapă a Campionatul Național de Super Slalom, dovedindu-și evoluția la CTPark București.

Ultima etapă a campionatului, s-a desfășurat în capitală, în weekend-ul 24-25 octombrie, într-ul peisaj tomnatic, uscat, fiind condiții bune de rulat. Campionatul se adresează tuturor, ca atare, pasionații de automobilism din țară au ajuns la CTPark, pentru a-și demonstra priceperea.

Dintre toți concurenții, șoferul care a primit titlul de ”cel mai rapid sportiv”, conducând un model Subaru Impreza, este Mihai Șurubariu.

Șoferul, reprezentant al CS Krepelka Motorsport, a câștigat detașat campionatul, precum și clasa 5, clasa modificate și clasa open.  Mihai s-a distins prin performanța oferită, meritându-și locul pe podium pe deplin.

Mihai Șurubariu câștigă la Campionatul Național de Super Slalom
Photocredit: Ilie Marius Boboacă

Un alt nume care s-a făcut auzit la București este al lui Mihai Alexandrescu, acesta câștigând clasa a treia la etapa actuală, ocupând de asemenea locul 1 în campionat.

Din partea ACS Pro Timiș, Cristea Alexandru și Cristea Dragoș, au concurat la juniori, în clasele 2, respectiv 1,Alexandru câștigând locul 3 la etapă și 1 la campionat, Iar Dragoș, locul 3 l etapă, fiind și el aproape de podium. Tinerii au dat dovadă de o evoluție ascendentă, pe parcursul campionatului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Mihai Șurubariu câștigă la Campionatul Național de Super Slalom
Photocredit: Ilie Marius Boboacă

Într-un an care s-a dovedit a fi o adevărată provocare, piloții români dau dovadă de pasiune și perseverență, arătând că și în timp de pandemie, automobilismul rămâne viu.

„Mulțumim Consiliului Județean Timiș, partenerilor privați Mirko Peroni, de la Rossini, Dan Lazăr, de la Ducodan, Cristian Fedor, de la Cooglio-XGC SRL, Leonard Hantig, de la L.C. Electric Plus Sânnicolau Mare, Frank Van Nunen, de la GP24, şi Florin Diaconescu, de la OPR Asfalt SRL, precum şi tuturor celorlalți colaboratori care sunt alături de noi”, ne-a declarat Alexandru Krepelka, dublu campion național și președintele clubului timișean de automobilism.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss