More

  Latest Posts

  Mihai Șurubariu câștigă la Campionatul Național de Super Slalom

  Timișenii au dominat a cincea etapă a Campionatul Național de Super Slalom, dovedindu-și evoluția la CTPark București.

  Ultima etapă a campionatului, s-a desfășurat în capitală, în weekend-ul 24-25 octombrie, într-ul peisaj tomnatic, uscat, fiind condiții bune de rulat. Campionatul se adresează tuturor, ca atare, pasionații de automobilism din țară au ajuns la CTPark, pentru a-și demonstra priceperea.

  Dintre toți concurenții, șoferul care a primit titlul de ”cel mai rapid sportiv”, conducând un model Subaru Impreza, este Mihai Șurubariu.

  Șoferul, reprezentant al CS Krepelka Motorsport, a câștigat detașat campionatul, precum și clasa 5, clasa modificate și clasa open.  Mihai s-a distins prin performanța oferită, meritându-și locul pe podium pe deplin.

  Photocredit: Ilie Marius Boboacă

  Un alt nume care s-a făcut auzit la București este al lui Mihai Alexandrescu, acesta câștigând clasa a treia la etapa actuală, ocupând de asemenea locul 1 în campionat.

  Din partea ACS Pro Timiș, Cristea Alexandru și Cristea Dragoș, au concurat la juniori, în clasele 2, respectiv 1,Alexandru câștigând locul 3 la etapă și 1 la campionat, Iar Dragoș, locul 3 l etapă, fiind și el aproape de podium. Tinerii au dat dovadă de o evoluție ascendentă, pe parcursul campionatului.

  Photocredit: Ilie Marius Boboacă

  Într-un an care s-a dovedit a fi o adevărată provocare, piloții români dau dovadă de pasiune și perseverență, arătând că și în timp de pandemie, automobilismul rămâne viu.

  „Mulțumim Consiliului Județean Timiș, partenerilor privați Mirko Peroni, de la Rossini, Dan Lazăr, de la Ducodan, Cristian Fedor, de la Cooglio-XGC SRL, Leonard Hantig, de la L.C. Electric Plus Sânnicolau Mare, Frank Van Nunen, de la GP24, şi Florin Diaconescu, de la OPR Asfalt SRL, precum şi tuturor celorlalți colaboratori care sunt alături de noi”, ne-a declarat Alexandru Krepelka, dublu campion național și președintele clubului timișean de automobilism.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss