Latest Posts

Midpoint in Campionatul RRL

Vizualizări: 15903

A patra etapa a campionatului RRL, Raliul virtual al Sibiului (desfășurat pe Dirt Rally 2.0 în Noua Zeelanda) s-a încheiat miercuri 30.04.2020 la ora 12:00 PM după 3 zile în care s-au aliniat la start 61 de concurenți, dintre care doar 52 au reușit să ajungă la finalul raliului.

Midpoint in Campionatul RRL

Astfel, după aproximativ de 50 de minute petrecute pe probele speciale, și nenumărate altele petrecute în recunoașteri sau antrenamente vă prezentam podiumurile etapei:

Midpoint in Campionatul RRL

Clasamentul general după prima etapa arata astfel:

Clasamentele complete pot fi găsite aici: https://rally.simrace.ro/results/4/stage/37

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Nu uitați, Raliul virtual al Moldovei (Australia) este deja în desfășurare cu finish-ul Sâmbăta 02.05.2020 ora 12:00 PM.

Pentru mai multe informații vă așteptam pe:

Sursa: Romanian Rally League
Photocredit: Romanian Rally League
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Romanian Rally League

Latest Posts

Don't Miss