More

  Latest Posts

  Mick Schumacher vorbește despre viitorul său coechipier, Mazepin

  Mick Schumacher spune că situația controversată în care se află viitorul său coechipier din F1, Nikita Mazepin, este un motiv de îngrijorare pentru Haas, nu pentru el. Tinerii piloți, care numai ce au încheiat ultimul lor sezon de F2, au fost confirmați la Haas, la începutul lunii, pentru sezonul din 2021.

  Cam la o săptămână după anunțul făcut de echipă, s-a creat un adevărat scandal pe rețelele sociale, după ce Nikita a afișat un comportament indecent, într-un video, pe instagram. Haas a dat o declarație imediat după incident, în care condamna comportamentul „respingător”, al rusului.

  Video-ul a fost șters, între timp, iar Mazepin și-a cerut scuze. Echipa încă încearcă să cântărească întâmplarea, pentru a decide dacă se vor lua măsuri disciplinare mai serioase.

  Schumacher Jr. a declarat de curând, într-o conferință de presă, că nu prea a mai avut legături cu Mazepin, în ultimii șase ani – de pe vremea în care făceau parte din aceeași echipă de karting:

  „Am fost coechipieri la Tony Kart, în 2013 și 2014 și l-am cunoscut destul de bine atunci și mi s-a părut un om super ok. Ne-am respectat reciproc ca și coechipieri. După asta, nu am mai știut prea multe despre el. Va fi interesant să îl cunosc din nou, anul viitor, pentru că am crescut amândoi mult, de atunci”, a afirmat Mick.

  „Cred că de restul (problemelor) se ocupă echipa, pe mine nu mă îngrijorează. În orice caz, mă axez pe mine, voi încerca să am cele mai bune rezultate și să lucrez bine cu toți membrii Haas.”

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss