GP24 Media

LATEST POSTS

Mick Schumacher vorbește despre sezonul 2022 al Formulei 1.

Mick
Vizualizări: 10748

Mick Schumacher vorbește despre pregătirea pentru sezonul 2022 al Formulei 1 și despre legăturile dintre membrii echipei Haas, în timp ce Guenther Steiner adaugă surprize despre performanțele sale.

În condițiile în care Schumacher își va încheia sezonul de debutant în 2021, pregătirile pentru 2022 au început de mult timp. Haas lucrează din punct de vedere tehnic la mașina sa din 2022 încă de la începutul anului trecut, dar pregătirile cu germanul nu s-au limitat doar la pregătiri tehnice, ci și la crearea de legături în echipă pentru noul sezon.

Sezonul 2021 pentru Haas nu a fost cel mai bun nici pentru Schumacher, nici pentru coechipierul Nikita Mazepin, însă, spre finalul anului, germanul a fost văzut extrăgând maximul din mașina pe care o avea. A reușit să ducă Haas-ul în Q2 la GP-ul Turciei, ceea ce a reprezentat o piatră de hotar atât pentru el, cât și pentru partea sa de garaj.

Schumacher

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

„Încă sunt surprins de asta și, evident, el scoate maximul, nu cred că s-a întâmplat altceva, dar am fost foarte surprins la ultimele curse, pentru că am fost atât de aproape de coada plutonului mijlociu, pentru că este clar că suntem în urma lor din cauza faptului că nu am evoluat, așa că sunt puțin surprins”.

„Singurul lucru pe care îl pot pune pe seama lui, pentru că, după cum știm cu toții, nu am făcut nicio dezvoltare în tot anul”, a declarat directorul echipei Steiner pentru presa, inclusiv pentru GP24.ro. Deși tânărul pilot a arătat progrese, mai este încă un drum de parcurs, mai ales în noul sezon și numeroasele sale schimbări de regulament tehnic”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

În ceea ce privește pregătirea sa, Schumacher știe ce se așteaptă de la el și, prin urmare, ceea ce poate face în circumstanțele mereu schimbătoare din jurul Formulei 1 este să găsească metode care să funcționeze pentru a-și atinge obiectivele stabilite.

Schumacher

„Cred că pregătirea va fi diferită în sensul că știu ce se așteaptă de la mine și ce, ca și cum aș avea o viziune clară a ceea ce trebuie să fac și, evident, cred că toată pregătirea se va adapta și se va schimba în moduri pe care nu vi le pot spune, pentru că, evident, îmi voi da seama pe parcurs”, a declarat el pentru presa, inclusiv pentru GP24.ro.

„Nu cred că există un plan clar și strict, ci este mai degrabă ceea ce simt că am nevoie într-un anumit moment pentru a fi pregătit pentru 2022 și pentru noile concepte ale mașinilor”, a declarat Schumacher. Un aspect major al pregătirii sale pentru succes și progres în 2022 vine însă din garajul echipei sale. Armonia în cadrul unei echipe se realizează atunci când toată lumea colaborează eficient și se distrează în același timp, ceea ce pare a fi cazul germanului.

„Încă mai cred că, evident, de atunci ne-am apropiat și mai mult și îi cunosc pe toți cei care lucrează aici atât de bine încât acum simt că ne simțim cu toții foarte bine și, sincer, despre asta este vorba în acest sport, despre plăcerea de a munci și toată lumea este aici pentru că iubește acest sport și are pasiune pentru el, așa că da, este ceva care m-a ajutat cu siguranță să progresez în atât de multe feluri, dar care m-a făcut să cresc și ca persoană, așa că sper ca anul viitor să fie un pas mai mare”, a spus Schumacher.

Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

Sursa: Haas F1 Team
Photocredit: Formula 1 Fans Romania / Getty Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES