More

  Latest Posts

  Mick Schumacher visează să concureze în viitor la Ferrari

   

  După titlurile adjudecate în Formula 3 europeană, în 2018 și Formula 2, în 2020, Mick Schumacher va face pasul în acest an în Formula 1. La 30 de ani distanță după debutul tatălui său la Jordan, Mick Schumacher se pregătește intens de debutul său alături de Haas.

  Pe lângă statutul de pilot al echipei Haas, Schumacher este în continuare membru al academiei Ferrari. De altfel, oficialii echipei italiene sunt cei care au rezolvat detaliile debutului lui Mick Schumacher alături de echipa americană patronată de Gene Haas.

  “Sunt foarte bucuros să fiu la Haas. E debutul meu în Formula 1 și aș vrea să fac o figură cât mai frumoasă. Abia după aceea, voi vedea ce îmi va aduce viitorul. Nu vreau să mint, visul meu este ca într-o zi să concurez pentru Ferrari așa cum a făcut-o și tatăl meu în trecut.” a declarat Mick Schumacher pentru La Stampa.

  Mick Schumacher a avut deja câteva tangențe directe cu Ferrari. Tânărul pilot german a avut prilejul să testeze de câteva monoposturi ale Scuderiei din Maranello. De altfel, înaintea unui grand prix, Schumacher a făcut câteva tururi demonstrative cu monopostul Ferrari din 2004, cu care tatăl său a câștigat cel de-al șaptelea titlu mondial din carieră.

  Tatăl său, Michael Schumacher, a concurat pentru Ferrari între 1996 și 2006. În cele 11 sezoane petrecute de Schumacher alături de Scuderie, el și-a adjudecat cinci titluri mondiale, toate consecutive, între 2000 și 2004.

  Mick Schumacher va debuta în acest an pentru Haas, acolo unde va face echipă cu Nikita Mazepin. Debutul oficial al tânărului pilot german în Formula 1 va avea loc cu ocazia Marelui Premiu al Bahrainului.

   

  Sursa: La Stampa

  Photocredit: Planet F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss