Latest Posts

Mick Schumacher visează să concureze în viitor la Ferrari

Vizualizări: 10879

 

După titlurile adjudecate în Formula 3 europeană, în 2018 și Formula 2, în 2020, Mick Schumacher va face pasul în acest an în Formula 1. La 30 de ani distanță după debutul tatălui său la Jordan, Mick Schumacher se pregătește intens de debutul său alături de Haas.

Pe lângă statutul de pilot al echipei Haas, Schumacher este în continuare membru al academiei Ferrari. De altfel, oficialii echipei italiene sunt cei care au rezolvat detaliile debutului lui Mick Schumacher alături de echipa americană patronată de Gene Haas.

“Sunt foarte bucuros să fiu la Haas. E debutul meu în Formula 1 și aș vrea să fac o figură cât mai frumoasă. Abia după aceea, voi vedea ce îmi va aduce viitorul. Nu vreau să mint, visul meu este ca într-o zi să concurez pentru Ferrari așa cum a făcut-o și tatăl meu în trecut.” a declarat Mick Schumacher pentru La Stampa.

Mick Schumacher a avut deja câteva tangențe directe cu Ferrari. Tânărul pilot german a avut prilejul să testeze de câteva monoposturi ale Scuderiei din Maranello. De altfel, înaintea unui grand prix, Schumacher a făcut câteva tururi demonstrative cu monopostul Ferrari din 2004, cu care tatăl său a câștigat cel de-al șaptelea titlu mondial din carieră.

Tatăl său, Michael Schumacher, a concurat pentru Ferrari între 1996 și 2006. În cele 11 sezoane petrecute de Schumacher alături de Scuderie, el și-a adjudecat cinci titluri mondiale, toate consecutive, între 2000 și 2004.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Mick Schumacher va debuta în acest an pentru Haas, acolo unde va face echipă cu Nikita Mazepin. Debutul oficial al tânărului pilot german în Formula 1 va avea loc cu ocazia Marelui Premiu al Bahrainului.

 

Sursa: La Stampa
Photocredit: Planet F1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

La Stampa

Latest Posts

Don't Miss