GP24 Media

LATEST POSTS

Mick Schumacher va împărți rolul de pilot de rezervă la Ferrari cu Giovinazzi în 2022

Schumacher
Vizualizări: 10831

Ferrari l-a numit pe Mick Schumacher drept pilot de rezervă pentru 11 din cele 23 de curse de anul viitor, împărțind rolul cu Antonio Giovinazzi.

Schumacher va intra în al doilea sezon 2022 cu Haas în 2022, după ce anul acesta a absolvit Formula 1 ca membru al Academiei de Piloți Ferrari. Campionul de Formula 2 din 2020, este fiul multiplului campion mondial Michael Schumacher, care a câștigat cinci titluri cu Ferrari la începutul anilor 2000.

În timp ce Schumacher va concura cu normă întreagă pentru Haas, el va acționa ca rezervă pentru Ferrari în 11 curse din sezonul viitor. Înseamnă că va schimba echipe în cazul în care piloții cu normă întreagă de la Ferrari Charles Leclerc sau Carlos Sainz ar fi indisponibili, așa cum s-a convenit cu Haas.

„Va fi al doilea sezon al său anul viitor în F1, este un pilot Ferrari, care provine din academia Ferrari”, a spus directorul echipei Ferrari, Mattia Binotto. “Sunt foarte fericit că poate face parte din echipă ca pilot de rezervă ori de câte ori va fi necesar, dar sper că nu.”

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Pentru celelalte 12 curse, Giovinazzi va continua să servească ca pilot de rezervă al Ferrari, după ce a avut o afacere similară cu Schumacher până în 2021. Giovinazzi și-a pierdut locul la Alfa Romeo la sfârșitul acestui sezon și de atunci s-a mutat în Formula E, unde va concura pentru Dragon.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Binotto a confirmat că Giovinazzi va fi disponibil și pentru echipele clienților Ferrari, Alfa Romeo și Haas, anul viitor, dacă oricare dintre ele va avea nevoie de un pilot de rezervă.

Schumacher nu a reușit să marcheze niciun punct în sezonul său de începător în F1 cu echipa Haas, dar Binotto a fost impresionat de rata sa de dezvoltare și progres de-a lungul anului.

„Motivul pentru care avem o Academia de Piloți Ferrari este să identificăm cine poate fi pilotul Ferrari pentru viitor și o parte din asta este că dacă te descurci bine, fără îndoială că ai putea avea oportunități”, a spus Binotto.

„Cred că Mick Schumacher s-a descurcat bine de-a lungul sezonului. S-a îmbunătățit, nu numai în ceea ce privește consistența, ci și în ceea ce privește viteza.

„Dacă mă uit la ultimele curse, a fost mult mai aproape de mașinile din față, în timp ce Haas nu a dezvoltat deloc mașina. Deci faptul că a fost mai aproape este din simplul fapt că a avut o îmbunătățire bună a vitezei.”

Binotto a considerat că este, de asemenea, important să se asigure că cel puțin unul dintre piloţii de rezervă ai Ferrari pentru anul viitor are experiență cu mașinile de stil nou planificate pentru 2022.

„Acele mașini vor fi într-adevăr foarte diferite de cele actuale pentru stilul de condus și cred că va fi important să avem un pilot care să cunoască acele mașini ca pilot de rezervă”, a spus Binotto. „Mă pot baza în continuare pe Antonio pentru că este un pilot bun.

„Antonio va avea un program complet de simulator pentru a-l aduce la curent în ceea ce privește stilul de condus din 2022”.

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES