GP24 Media

LATEST POSTS

Mick Schumacher testează pentru McLaren

Mick
Vizualizări: 12685

Mick Schumacher se așează pentru prima dată în monopostul McLaren în sezonul 2023 al Formulei 1. Fostul pilot Haas testează pentru echipa din Woking la Portimao.

Mick Schumacher s-a întors într-un monopost de Formula 1. Schumacher a efectuat miercuri teste de pilotaj cu un fost monopost McLaren pe circuitul Grand Prix Portimao, unde a avut loc de două ori Marele Premiu al Portugaliei în 2020 și 2021. Echipa din Woking a făcut anunțul prin intermediul rețelelor de socializare miercuri după-amiază.

Mick Schumacher este la Mercedes de când a ieșit din Formula 1. În trecut, Mercedes își împărțeau adesea piloții de rezervă cu clienții lor de motoare. Stoffel Vandoorne și Nyck De Vries, de exemplu, au fost amândoi piloți de rezervă pentru Mercedes și McLaren anul trecut.

Cooperarea a fost prelungită până la sfârșitul anului 2022. Întrucât Schumacher este acum pilotul de teste și de rezervă al Mercedes, el ar putea fi solicitat în cazul în care Lando Norris sau Oscar Piastri ar trebui să fie înlocuiți într-un weekend de cursă.

Mick Schumacher: Primul test pentru McLaren
Schumacher a fost confirmat ca pilot de rezervă la McLaren în februarie, după ce în decembrie a semnat ca pilot de rezervă la Mercedes. Miercuri, Schumacher a fost singurul pilot prezent la testele cu McLaren în bolidul din sezonul 2021.

Mick

Testul lui Schumacher este, de asemenea, conceput ca un program de antrenament – în special pe partea tehnică. “Mick va fi însoțit de unii dintre ucenicii și stagiarii noștri de la departamentele de mecanică și inginerie, care vor putea acumula o experiență valoroasă de lucru pe circuit”, a scris echipa.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

În luna iunie, Mick Schumacher s-a urcat pentru prima dată într-un monopost de Formula 1 în sezonul 2023, când a efectuat un test de pneuri pentru Mercedes după GP-ul Spaniei de la Barcelona. De asemenea, Mick are programat o sesiune cu unul dintre Mercedes-urile tatălui său din sezonul 2011 la Festivalul Vitezei de la Goodwood. Evenimentul va avea loc săptămâna viitoare.

La Barcelona, nu a fost vorba de performanță pură, ci de colectarea de date pentru Pirelli. Primul său test cu McLaren a fost, de asemenea, despre cunoașterea echipei și a proceselor de lucru specifice acesteia.

Va fi W02 din 2011: “Va fi spectaculos să conduc monopostul tatălui meu, chiar dacă vor fi doar stinturi scurte”, a spus Mick Schumacher, care abia așteaptă. “Este minunat să am șansa de a cunoaște această generație de monoposturi. Faptul că el a condus aceast monopost o face și mai specială pentru mine. Stârnește o mulțime de emoții!”

Mick

Pe lângă Mick Schumacher, cei doi piloți de teste Aston Martin, Stoffel Vandoorne și Felipe Drugovich, precum și liderul de puncte Indycar, Alex Palou, sunt, de asemenea, sub contract cu McLaren ca piloți de rezervă. Palou a efectuat un test pentru McLaren la Hungaroring în iunie, împreună cu pilotul de dezvoltare Oliver Turvey, dar Palou nu este disponibil în prezent din cauza calendarului încărcat de curse din Indycar Series. Se poate presupune că el se va întoarce la McLaren ca pilot de teste prioritar după încheierea sezonului în septembrie.

Viitorul lui Mick Schumacher este încă nelămurit. La scurt timp după GP-ul Canadei, în urmă cu câteva săptămâni, el și-a exprimat speranța într-un interviu acordat RTL și a declarat că încă lucrează la o revenire. Cu toate acestea, nu este clar la ce echipă și-ar putea găsi un loc. Williams pare a fi cea mai probabilă șansă pentru Schumacher.

GP24 PronoContest, jocul 100% gratuit de Pronosticuri Formula 1:

Mick
Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI.

Sursa: GP24 Media
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor: TricouMania

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Lucian Sandu

Lucian Sandu

RELATED ARTICLES