More

  Latest Posts

  Mick Schumacher: „Succesul lui Hamilton este la fel de meritat ca al tatălui meu”

  Mick Schumacher nu consideră că succesul lui Hamilton se datorează monopostului, ci că este binemeritat, ca al tatălui său. 2020 a fost un alt an în care Mercedes a dominat, iar Hamilton a reușit să îl egaleze pe Michael Schumacher pe mai multe planuri, inclusiv ca număr de titluri.

  Unele persoane au criticat dur reușitele lui Hamilton. Mulți dintre opozanți au fost chiar colegii săi. Verstappen spunea anterior că 90% din piloții de pe grilă ar putea câștiga cu un monopost Mercedes, iar acum, după ce Russell a impresionat în scurta sa apariție cu Săgețile Argintii, presa îl critică pe Lewis și mai mult.

  Schumacher Jr, nu este însă de acord. El spune că succesul britanicului nu este doar „o întâmplare” și că este la fel de real, ca al tatălui său: „Când privim un campion care domină o eră întreagă, există riscul de a pierde din vedere un aspect important.”

  „Efortul enorm de care este nevoie, cât de relevante sunt resursele, energia și talentul care îl fac pe un campion să câștige”, a zis Schumacher. „Asta se aplică la fel de mult pentru Hamilton, cât s-a aplicat pentru tata.”

  „Nu este nimic întâmplător în ceea ce privește succesul său. Este vorba despre un aisberg, căruia noi, de cele mai multe ori, îi vedem doar vârful care se ridică de sub apă.”

  Mick își va face debutul în F1, în 2021, alături de Haas, după ce în 2020, a fost încoronat campion în Formula 2. După un prim sezon destul de rău în F2, în 2019, Schumacher s-a ridicat pe prima treaptă în campionat, anul acesta, împreună cu Prema.

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss