GP24 Media

LATEST POSTS

Mick Schumacher: „Succesul lui Hamilton este la fel de meritat ca al tatălui meu”

Vizualizări: 10564

Mick Schumacher nu consideră că succesul lui Hamilton se datorează monopostului, ci că este binemeritat, ca al tatălui său. 2020 a fost un alt an în care Mercedes a dominat, iar Hamilton a reușit să îl egaleze pe Michael Schumacher pe mai multe planuri, inclusiv ca număr de titluri.

Unele persoane au criticat dur reușitele lui Hamilton. Mulți dintre opozanți au fost chiar colegii săi. Verstappen spunea anterior că 90% din piloții de pe grilă ar putea câștiga cu un monopost Mercedes, iar acum, după ce Russell a impresionat în scurta sa apariție cu Săgețile Argintii, presa îl critică pe Lewis și mai mult.

Schumacher Jr, nu este însă de acord. El spune că succesul britanicului nu este doar „o întâmplare” și că este la fel de real, ca al tatălui său: „Când privim un campion care domină o eră întreagă, există riscul de a pierde din vedere un aspect important.”

„Efortul enorm de care este nevoie, cât de relevante sunt resursele, energia și talentul care îl fac pe un campion să câștige”, a zis Schumacher. „Asta se aplică la fel de mult pentru Hamilton, cât s-a aplicat pentru tata.”

„Nu este nimic întâmplător în ceea ce privește succesul său. Este vorba despre un aisberg, căruia noi, de cele mai multe ori, îi vedem doar vârful care se ridică de sub apă.”

Mick își va face debutul în F1, în 2021, alături de Haas, după ce în 2020, a fost încoronat campion în Formula 2. După un prim sezon destul de rău în F2, în 2019, Schumacher s-a ridicat pe prima treaptă în campionat, anul acesta, împreună cu Prema.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES