GP24 Media

LATEST POSTS

Mick Schumacher speră să aiba oportunitatea de a testa monoposturi F1 și în 2020

Vizualizări: 10358

Mick Schumacher speră să aibe oportunitatea să piloteze un model F1 și în 2020. Anul trecut, fiul legendarului Michael Schumacher a avut ocazia să testeze monoposturile celor de la Ferrari și Alfa Romeo specificație 2019. În schimb, repetarea experiențelor de anul trecut este deocamdată sub semnul întrebării din cauza situației actuale.

“Datorită faptului că sezonul a fost scurtat din cauza epidemiei de corona virus, sunt tot mai puține ocazii pentru un volan în zilele de Vineri,” relata pilotul Formula 2 pentru Sky Deutschland. “Singurele opțiuni ar fi Mexic, Brazilia și eventual SUA pe final de an, asta bineînțeles dacă vor fi curse acolo, deocamdată nu e nimic sigur” a adăugat Schumacher.

“Deocamdată așteptăm să vedem ce ne rezervă viitorul, dar câteva tururi de circuit ar fi minunate.” Tânărul în vârstă de 21 de ani admite că și testul rezervat începătorilor de pe final de an de la Abu Dhabi ar fi o posibilitate bună. “E o posibilitate și asta, din păcate nu pot confirma nimic întrucât încă nu este nimic stabilit,” a spus el. “Încă nu suntem siguri cum va arăta finalul de an.”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Cosmin Milcu

Cosmin Milcu

Pasionat de mașini, anime și gaming. Optimist convins și mai mereu cu zâmbetul pe buze, iubește anduranța ca pe a doua mamă. Mare fan Porsche și probabil unul dintre puținii nebuni care să vadă integral o cursă de 24 de ore.

RELATED ARTICLES