More

  Latest Posts

  Mick Schumacher speră să aiba oportunitatea de a testa monoposturi F1 și în 2020

  Mick Schumacher speră să aibe oportunitatea să piloteze un model F1 și în 2020. Anul trecut, fiul legendarului Michael Schumacher a avut ocazia să testeze monoposturile celor de la Ferrari și Alfa Romeo specificație 2019. În schimb, repetarea experiențelor de anul trecut este deocamdată sub semnul întrebării din cauza situației actuale.

  “Datorită faptului că sezonul a fost scurtat din cauza epidemiei de corona virus, sunt tot mai puține ocazii pentru un volan în zilele de Vineri,” relata pilotul Formula 2 pentru Sky Deutschland. “Singurele opțiuni ar fi Mexic, Brazilia și eventual SUA pe final de an, asta bineînțeles dacă vor fi curse acolo, deocamdată nu e nimic sigur” a adăugat Schumacher.

  “Deocamdată așteptăm să vedem ce ne rezervă viitorul, dar câteva tururi de circuit ar fi minunate.” Tânărul în vârstă de 21 de ani admite că și testul rezervat începătorilor de pe final de an de la Abu Dhabi ar fi o posibilitate bună. “E o posibilitate și asta, din păcate nu pot confirma nimic întrucât încă nu este nimic stabilit,” a spus el. “Încă nu suntem siguri cum va arăta finalul de an.”


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss