GP24 Media

LATEST POSTS

„Mick Schumacher și Nikita Mazepin au semnat deja cu Haas”

Vizualizări: 10008

Se pare că echipa americană Haas F1, a decis deja care va fi distribuția pentru 2021. După cum s-a zvonit până acum, Haas plănuiește să concureze în sezonul următor, cu doi debutanți – pilotul rus, Nikita Mazepin și Mick Schumacher, ca reprezentant al Academiei Ferrari. Un corespondent de la „Championat”, spune că Haas a semnat deja cu cei doi, dar nu dorește să anunțe oficial, încă.

Mazepin nu are încă o Super Licență garantată, fiind la 8 puncte distanță, de cele 40 necesare, pentru a putea să concureze în Formula 1. Pilotul rus trebuie să ajungă cel puțin pe locul 7, în următoarele etape. Acum împarte locul 5 sau 6, cu Robert Schwartzman și este în fața lui Zhou Guanyu.

„Mick Schumacher și Nikita Mazepin au semnat deja cu Haas”

Dacă Mazepin iese din top 7, în următoarele curse, riscă să nu obțină Super Licența, așadar contractul cu Haas va fi în pericol. Echipa are nevoie de o cooperare cu rusul și deja se gândește la opțiunile pe care le implică și caută noi sponsori din Rusia.

Se specula de ceva timp, faptul că Mick Schumacher va ajunge în F1, anul viitor. Mick (Prema Powerteam) este în fruntea campionatului de F2, cu 191 de puncte. Câștigarea titlului, i-ar asigura o Super Licență, așadar și posibilitatea de a trece în Formula 1. Schumi Junior ar fi trebuit să își facă debutul în Marele Circ, în antrenamentele libere, de la Nurburgring, în monopostul Alfa Romeo C39, alături de colegul de la Ferrari Driver Academy, Callum Ilott.

„Mick Schumacher și Nikita Mazepin au semnat deja cu Haas”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Totuși, din cauza condițiilor meteo din acea zi, sesiunea a fost anulată. Deși ideea nu s-a materializat, șeful Ferrari, Mattia Binotto, spune că s-ar putea să facă o nouă încercare, în Abu Dhabi, la finalul sezonului.

Sursa: scuderiafans.com
Photocredit: essentiallysports.com
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES