More

  Latest Posts

  „Mick Schumacher și Nikita Mazepin au semnat deja cu Haas”

  Se pare că echipa americană Haas F1, a decis deja care va fi distribuția pentru 2021. După cum s-a zvonit până acum, Haas plănuiește să concureze în sezonul următor, cu doi debutanți – pilotul rus, Nikita Mazepin și Mick Schumacher, ca reprezentant al Academiei Ferrari. Un corespondent de la „Championat”, spune că Haas a semnat deja cu cei doi, dar nu dorește să anunțe oficial, încă.

  Mazepin nu are încă o Super Licență garantată, fiind la 8 puncte distanță, de cele 40 necesare, pentru a putea să concureze în Formula 1. Pilotul rus trebuie să ajungă cel puțin pe locul 7, în următoarele etape. Acum împarte locul 5 sau 6, cu Robert Schwartzman și este în fața lui Zhou Guanyu.

  mazepin

  Dacă Mazepin iese din top 7, în următoarele curse, riscă să nu obțină Super Licența, așadar contractul cu Haas va fi în pericol. Echipa are nevoie de o cooperare cu rusul și deja se gândește la opțiunile pe care le implică și caută noi sponsori din Rusia.

  Se specula de ceva timp, faptul că Mick Schumacher va ajunge în F1, anul viitor. Mick (Prema Powerteam) este în fruntea campionatului de F2, cu 191 de puncte. Câștigarea titlului, i-ar asigura o Super Licență, așadar și posibilitatea de a trece în Formula 1. Schumi Junior ar fi trebuit să își facă debutul în Marele Circ, în antrenamentele libere, de la Nurburgring, în monopostul Alfa Romeo C39, alături de colegul de la Ferrari Driver Academy, Callum Ilott.

  mick

  Totuși, din cauza condițiilor meteo din acea zi, sesiunea a fost anulată. Deși ideea nu s-a materializat, șeful Ferrari, Mattia Binotto, spune că s-ar putea să facă o nouă încercare, în Abu Dhabi, la finalul sezonului.

  Sursa: scuderiafans.com

  Photocredit: essentiallysports.com


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss