GP24 Media

LATEST POSTS

Mick Schumacher se aseamănă mult cu Vettel și Michael – Franz Tost

Vizualizări: 10500

O dată cu începutul sezonului – Marele Premiu al Bahrain-ului – unul dintre piloți va atrage atenția în mod special. Acesta este Mick Schumacher. Pilotul german, și-a demonstrat talentul în seriile pentru juniori și a câștigat Campionatul de F2, în 2020.

Dar cât este de bun de fapt? Șeful AlphaTauri, face o comparație destul de îndrăzneață. Franz Tost spune că în primul rând, un pilot de top, „trebuie să fie pasionat. Trebuie să fie disciplinat și inovator. Un pilot ar trebui să își pună mereu următoarele întrebări:

Ce pot îmbunătăți? Cum pot fi mai bun decât ceilalți? Michael Schumacher era așa, Sebastian Vettel, la fel. Acum văd aceeași abordare la Mick (Schumacher).” Pare foarte curajos, să compari un debutant, cu doi piloți care au adunat împreună 11 titluri.

Fanii nu vor știi la ce nivel se află tânărul, până nu va avea ocazia să conducă un monopost bun și asta nu se arată prea curând. Mick va debuta alături de Haas. Formația americană nu are speranțe prea mari pentru acest sezon. Cel mai probabil, se vor întrece din nou, la coada plutonului.

Primii ani în F1, pentru Schumacher Jr, par să fie destul de dificili. Cu siguranță că va învăța multe și va deveni un pilot mai bun, înainte să primească oportunitatea de a concura alături de Ferrari, în campionat.

Cu toate acestea, Mick nu este singurul debutant de pe grilă, care pare că va avea un viitor luminos. Yuki Tsunoda este tânăra speranță de la Red Bull și AlphaTauri: „Yuki este un tânăr talent excepțional, de care vom auzi multe”, a declarat Tost.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES