More

  Latest Posts

  Mick Schumacher se aseamănă mult cu Vettel și Michael – Franz Tost

  O dată cu începutul sezonului – Marele Premiu al Bahrain-ului – unul dintre piloți va atrage atenția în mod special. Acesta este Mick Schumacher. Pilotul german, și-a demonstrat talentul în seriile pentru juniori și a câștigat Campionatul de F2, în 2020.

  Dar cât este de bun de fapt? Șeful AlphaTauri, face o comparație destul de îndrăzneață. Franz Tost spune că în primul rând, un pilot de top, „trebuie să fie pasionat. Trebuie să fie disciplinat și inovator. Un pilot ar trebui să își pună mereu următoarele întrebări:

  Ce pot îmbunătăți? Cum pot fi mai bun decât ceilalți? Michael Schumacher era așa, Sebastian Vettel, la fel. Acum văd aceeași abordare la Mick (Schumacher).” Pare foarte curajos, să compari un debutant, cu doi piloți care au adunat împreună 11 titluri.

  Fanii nu vor știi la ce nivel se află tânărul, până nu va avea ocazia să conducă un monopost bun și asta nu se arată prea curând. Mick va debuta alături de Haas. Formația americană nu are speranțe prea mari pentru acest sezon. Cel mai probabil, se vor întrece din nou, la coada plutonului.

  Primii ani în F1, pentru Schumacher Jr, par să fie destul de dificili. Cu siguranță că va învăța multe și va deveni un pilot mai bun, înainte să primească oportunitatea de a concura alături de Ferrari, în campionat.

  Cu toate acestea, Mick nu este singurul debutant de pe grilă, care pare că va avea un viitor luminos. Yuki Tsunoda este tânăra speranță de la Red Bull și AlphaTauri: „Yuki este un tânăr talent excepțional, de care vom auzi multe”, a declarat Tost.

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss