More

  Latest Posts

  Mick Schumacher: Nu mă deranjează că sunt comparat mereu cu tata, dar el a fost cel mai bun

  Membrul Academiei Ferrari, Mick va debuta în Formula 1 cu Haas, în 2021, urmandu-și practic tatăl, care a făcut istorie în sport. Schumacher Jr. a câștigat titlul în F3 și F2, în ultimii ani, ridicând la fileu discuții, care îl situează lângă tatăl său – posibil să aibă aceeași performanță, deși nu a ajuns încă în F1.

  Așteptările pe care le au oamenii de la el nu îl deranjează, deși se pregătește să ajungă pe grilă alături de Lewis Hamilton, care anul acesta a egalat recordul lui Michael Schumacher: „Cred că este ok. Nu mă deranjează când sunt comparat cu tata. Desigur că trebuie să îmi găsesc propriul drum. Dar tata pentru mine, este cel mai bun pilot din acest sport; așa că de ce să vreau să mă distanțez de drumul pe care l-a urmat el?

  Haas a semnat de asemenea, cu Nikita Mazepin, fostul rival din F2, al lui Mick, iar perechea va debuta în Melbourne, în Marele Premiu al Australiei, în martie 2021.

  „Acela va fi un moment special”, a adăugat Schumacher. „Da, se poate spune că va fi special pentru că îl urmez pe Michael în F1. Cred deja că va fi foarte emoționant. Dar abia aștept această provocare, cursa și să lucrez cu echipa.”

  Sursa: Formula 1 World Championship
  Photocredit: Formula 1 World Championship

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Formula 1 World Championship

  Latest Posts

  Don't Miss