GP24 Media

LATEST POSTS

Mick Schumacher: Nu mă deranjează că sunt comparat mereu cu tata, dar el a fost cel mai bun

Vizualizări: 10623

Membrul Academiei Ferrari, Mick va debuta în Formula 1 cu Haas, în 2021, urmandu-și practic tatăl, care a făcut istorie în sport. Schumacher Jr. a câștigat titlul în F3 și F2, în ultimii ani, ridicând la fileu discuții, care îl situează lângă tatăl său – posibil să aibă aceeași performanță, deși nu a ajuns încă în F1.

Așteptările pe care le au oamenii de la el nu îl deranjează, deși se pregătește să ajungă pe grilă alături de Lewis Hamilton, care anul acesta a egalat recordul lui Michael Schumacher: „Cred că este ok. Nu mă deranjează când sunt comparat cu tata. Desigur că trebuie să îmi găsesc propriul drum. Dar tata pentru mine, este cel mai bun pilot din acest sport; așa că de ce să vreau să mă distanțez de drumul pe care l-a urmat el?

Haas a semnat de asemenea, cu Nikita Mazepin, fostul rival din F2, al lui Mick, iar perechea va debuta în Melbourne, în Marele Premiu al Australiei, în martie 2021.

„Acela va fi un moment special”, a adăugat Schumacher. „Da, se poate spune că va fi special pentru că îl urmez pe Michael în F1. Cred deja că va fi foarte emoționant. Dar abia aștept această provocare, cursa și să lucrez cu echipa.”

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES