More

  Latest Posts

  Mick Schumacher: Nu mă deranjează că sunt comparat mereu cu tata, dar el a fost cel mai bun

  Membrul Academiei Ferrari, Mick va debuta în Formula 1 cu Haas, în 2021, urmandu-și practic tatăl, care a făcut istorie în sport. Schumacher Jr. a câștigat titlul în F3 și F2, în ultimii ani, ridicând la fileu discuții, care îl situează lângă tatăl său – posibil să aibă aceeași performanță, deși nu a ajuns încă în F1.

  Așteptările pe care le au oamenii de la el nu îl deranjează, deși se pregătește să ajungă pe grilă alături de Lewis Hamilton, care anul acesta a egalat recordul lui Michael Schumacher: „Cred că este ok. Nu mă deranjează când sunt comparat cu tata. Desigur că trebuie să îmi găsesc propriul drum. Dar tata pentru mine, este cel mai bun pilot din acest sport; așa că de ce să vreau să mă distanțez de drumul pe care l-a urmat el?

  Haas a semnat de asemenea, cu Nikita Mazepin, fostul rival din F2, al lui Mick, iar perechea va debuta în Melbourne, în Marele Premiu al Australiei, în martie 2021.

  „Acela va fi un moment special”, a adăugat Schumacher. „Da, se poate spune că va fi special pentru că îl urmez pe Michael în F1. Cred deja că va fi foarte emoționant. Dar abia aștept această provocare, cursa și să lucrez cu echipa.”

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss