Latest Posts

Mick Schumacher este mândru să ducă mai departe numele tatălui său

Vizualizări: 12115

Aflat la primul său sezon în Formula 1, Mick Schumacher a fost unul dintre piloții cei mai urmăriți în testele din Bahrain. Fiul lui Michael Schumacher a avut o prestație onorabilă, clasându-se pe locul 19, la mică distanță în urma coechipierului său, Nikita Mazepin.

Mick Schumacher a avut un personal best în 1:32.053, turul fiind semnat în ultima zi de teste. Tânărul pilot german a ales o compoziție mai dură de pneuri, C3, pentru a își face mâna cu noul monopost Haas, cu care va concura în 2021.

După testul din Bahrain, Mick Schumacher a discutat în detaliu despre prima sa experiență în calitatea oficială de pilot de Formula 1, dar și de însemnătatea testului în raport cu numele tatălui său, Michael Schumacher. Tânărul pilot german a fost vizibil emoționat în timpul interviului acordat site-ului oficial al Formulei 1.

“A fost bine, foarte distractiv. M-am bucurat din plin de experiență. Prima zi a fost mai scurtă, dar mă bucur că nu am avut probleme. Am făcut tot soiul de teste. Încercări de cursă, de calificări, cu combustibil puțin, cu rezervorul plin. Mă simt bine și abia aștept prima cursă a noului sezon.” a declarat Mick Schumacher.

Tonul vocii a devenit mult mai emotiv atunci când a adus în discuție numele tatălui său, Michael Schumacher. “Mă simt mândru să duc mai departe numele tatălui meu. Am vrut dinadins să folosesc inițialele MSC în grafica curselor. Am o legătură emoțională aparte cu acele inițiale.” a concluzionat fiul lui Michael Schumacher.

Mick Schumacher va debuta oficial pentru Haas la aproape 30 de ani distanță după debutul lui Michael Schumacher, alături de Jordan, la Spa Francorchamps.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1

Latest Posts

Don't Miss