Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Mick Schumacher este mândru să ducă mai departe numele tatălui său

  Aflat la primul său sezon în Formula 1, Mick Schumacher a fost unul dintre piloții cei mai urmăriți în testele din Bahrain. Fiul lui Michael Schumacher a avut o prestație onorabilă, clasându-se pe locul 19, la mică distanță în urma coechipierului său, Nikita Mazepin.

  Mick Schumacher a avut un personal best în 1:32.053, turul fiind semnat în ultima zi de teste. Tânărul pilot german a ales o compoziție mai dură de pneuri, C3, pentru a își face mâna cu noul monopost Haas, cu care va concura în 2021.

  După testul din Bahrain, Mick Schumacher a discutat în detaliu despre prima sa experiență în calitatea oficială de pilot de Formula 1, dar și de însemnătatea testului în raport cu numele tatălui său, Michael Schumacher. Tânărul pilot german a fost vizibil emoționat în timpul interviului acordat site-ului oficial al Formulei 1.

  “A fost bine, foarte distractiv. M-am bucurat din plin de experiență. Prima zi a fost mai scurtă, dar mă bucur că nu am avut probleme. Am făcut tot soiul de teste. Încercări de cursă, de calificări, cu combustibil puțin, cu rezervorul plin. Mă simt bine și abia aștept prima cursă a noului sezon.” a declarat Mick Schumacher.

  Tonul vocii a devenit mult mai emotiv atunci când a adus în discuție numele tatălui său, Michael Schumacher. “Mă simt mândru să duc mai departe numele tatălui meu. Am vrut dinadins să folosesc inițialele MSC în grafica curselor. Am o legătură emoțională aparte cu acele inițiale.” a concluzionat fiul lui Michael Schumacher.

  Mick Schumacher va debuta oficial pentru Haas la aproape 30 de ani distanță după debutul lui Michael Schumacher, alături de Jordan, la Spa Francorchamps.

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss