More

  Latest Posts

  Mick Schumacher crede că poate lua titlul mondial în viitor

  Campionul în exercițiu în Formula 2, Mick Schumacher, va fi unul dintre cei trei debutanți participanți în noul sezon de Formula 1. Germanul este fără îndoială asociat cu numele tatălui său, Michael Schumacher, dar, el susține că va încerca să-și croiască propriul drum în Formula 1.

  După un sezon extraordinar în Formula 2, Mick Schumacher face pasul în sfârșit spre Formula 1. În vârstă de 22 de ani, Schumacher va concura în 2021 la Haas alături de Nikita Mazepin. Înainte de debutul său, programat pentru acest weekend în Bahrain, tânărul pilot german a vorbit despre sezonul ce stă să înceapă, dar și despre ambițiile sale de viitor.

  “Vreau să-mi îmbunătățesc performanța în acest sezon. Vreau să văd că funcționez alături de echipă. Așteptările mele sunt realiste. Momentan nu mă gândesc la titlul mondial, chiar dacă e în ADN-ul meu să fac gândesc. Îmi doresc să scot maximul din ce am la dispoziție și sper ca într-o zi să devin campion mondial.” a declarat Mick Schumacher într-un interviu pentru F1 Insider.

  La exact 30 de ani distanță după debutul tatălui său, Mick Schumacher își va face debutul în acest an. După titlul adjudecat în Formula 2, tânărul pilot german a declarat că nu se așteaptă să continue seria rezultatelor din formulele inferioare în 2021, sperând totodată că experiența acumulată în Formula 2 să-i fie utilă în Formula 1.

  “Un lucru este sigur: un pilot nu poate obține prea multe de unul singur, ai nevoie de o echipă solidă pentru asta. Cât despre vârsta mea fragedă? Am învățat destule în formulele inferioare și sper să mă pot lucra la fel de bine și cu cei de la Haas.” a concluzionat Mick Schumacher.

  Debutul lui Mick Schumacher va avea loc în acest weekend, cu prilejul primei etape din 2021, Marele Premiu al Bahrainului.

  Sursa: F1 Insider

  Photocredit: Haas


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss