Latest Posts

Mick Schumacher crede că poate lua titlul mondial în viitor

Vizualizări: 10137

Campionul în exercițiu în Formula 2, Mick Schumacher, va fi unul dintre cei trei debutanți participanți în noul sezon de Formula 1. Germanul este fără îndoială asociat cu numele tatălui său, Michael Schumacher, dar, el susține că va încerca să-și croiască propriul drum în Formula 1.

După un sezon extraordinar în Formula 2, Mick Schumacher face pasul în sfârșit spre Formula 1. În vârstă de 22 de ani, Schumacher va concura în 2021 la Haas alături de Nikita Mazepin. Înainte de debutul său, programat pentru acest weekend în Bahrain, tânărul pilot german a vorbit despre sezonul ce stă să înceapă, dar și despre ambițiile sale de viitor.

“Vreau să-mi îmbunătățesc performanța în acest sezon. Vreau să văd că funcționez alături de echipă. Așteptările mele sunt realiste. Momentan nu mă gândesc la titlul mondial, chiar dacă e în ADN-ul meu să fac gândesc. Îmi doresc să scot maximul din ce am la dispoziție și sper ca într-o zi să devin campion mondial.” a declarat Mick Schumacher într-un interviu pentru F1 Insider.

La exact 30 de ani distanță după debutul tatălui său, Mick Schumacher își va face debutul în acest an. După titlul adjudecat în Formula 2, tânărul pilot german a declarat că nu se așteaptă să continue seria rezultatelor din formulele inferioare în 2021, sperând totodată că experiența acumulată în Formula 2 să-i fie utilă în Formula 1.

“Un lucru este sigur: un pilot nu poate obține prea multe de unul singur, ai nevoie de o echipă solidă pentru asta. Cât despre vârsta mea fragedă? Am învățat destule în formulele inferioare și sper să mă pot lucra la fel de bine și cu cei de la Haas.” a concluzionat Mick Schumacher.

Debutul lui Mick Schumacher va avea loc în acest weekend, cu prilejul primei etape din 2021, Marele Premiu al Bahrainului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: F1 Insider
Photocredit: Haas
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

F1 Insider

Latest Posts

Don't Miss