More

  Latest Posts

  Michael Schumacher: Familia face declarație înaintea celei de-a 50-a aniversări a legendei Germana F1.

  Familia lui Michael Schumacher afirmă că “face tot ce este uman posibil să-l ajute” pe fondul recuperării de leziuni grave ale capului, pregătindu-se joi pentru a marca cea de-a 50-a aniversare a legendei F1.

  Familia lui Schumacher a emis o declarație publică rară în ajunul zilei sale de naștere, mulțumindu-i pe fani și pe cei care au fost bineveniți pentru sprijinul lor continuu și reiterând dorința lor de a păstra privirea campionului de șapte ori în viață.

  Familia legendei F1 a cerut, de asemenea, fanilor să-și sărbătorească joi, joi, împreună cu “realizările și jubilarea”.

  Schumacher a căzut și a lovit capul în timpul unei vacanțe de schi de familie în Alpii Francezi în decembrie 2013.

  “Puteți să fiți siguri că este în mâinile cele mai bune și că facem tot ce este uman posibil să îl ajutăm”, a citit declarația de familie pe pagina oficială a lui Schumacher Facebook.

  “Vă rugăm să înțelegeți dacă urmărim dorințele lui Michael și ținem un subiect atât de delicat, precum sănătatea, așa cum a fost întotdeauna, în intimitate. În același timp, mulțumim foarte mult pentru prietenia dvs. și vă dorim un an sănătos și fericit în anul 2019. ”

  Familia declară că vrea să folosească ziua de naștere a lui Schumacher pentru a “aminti și sărbători victoriile sale, realizările sale record și jubilarea lor”, cu o nouă aplicație care conține un muzeu virtual lansat joi.

  “Suntem foarte fericiti sa sarbatorim ziua de nastere a lui Michael al 50-lea maine impreuna cu tine si sa va multumim din partea inimii noastre ca putem face acest lucru impreuna”, a spus familia.

  “Ca un dar pentru el, noi și noi, Fundația Keep Fighting a creat un muzeu virtual. Aplicația oficială Michael Schumacher va fi lansată mâine, astfel încât să putem revedea toate succesele lui Michael, aplicația fiind o altă piatră de hotar în efortul nostru de a face dreptate pentru el și pentru voi, fanii săi, prin celebrarea realizărilor sale. Vă dorim multă distracție cu asta.

  “Michael se poate mândri de ceea ce a reușit și de aceea ne-am și amintit de succesele sale la expoziția Colecției private Michael Schumacher din Köln, prin publicarea de amintiri în social media și prin continuarea activității sale de caritate prin intermediul Fundației Keep Fighting. Vrem să ne amintim și să sărbătorim victoriile, înregistrările și jubilarea lui “.

  Șapte titluri mondiale ale lui Schumacher și victorii cu 91 de curse îl fac cel mai de succes șofer din istoria F1.

  Ferrari, echipa cu care Schumacher a avut cel mai mare succes, va lansa joi propria expoziție la baza lor de la Maranello, pentru a sărbători performanțele record ale șoferului german în timpul deceniului său de echipă.

   

  Photocredit: Twitter


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss