GP24 Media

LATEST POSTS

Michael Schumacher: Familia face declarație înaintea celei de-a 50-a aniversări a legendei Germana F1.

Vizualizări: 22687

Familia lui Michael Schumacher afirmă că “face tot ce este uman posibil să-l ajute” pe fondul recuperării de leziuni grave ale capului, pregătindu-se joi pentru a marca cea de-a 50-a aniversare a legendei F1.

Familia lui Schumacher a emis o declarație publică rară în ajunul zilei sale de naștere, mulțumindu-i pe fani și pe cei care au fost bineveniți pentru sprijinul lor continuu și reiterând dorința lor de a păstra privirea campionului de șapte ori în viață.

Familia legendei F1 a cerut, de asemenea, fanilor să-și sărbătorească joi, joi, împreună cu “realizările și jubilarea”.

Schumacher a căzut și a lovit capul în timpul unei vacanțe de schi de familie în Alpii Francezi în decembrie 2013.

“Puteți să fiți siguri că este în mâinile cele mai bune și că facem tot ce este uman posibil să îl ajutăm”, a citit declarația de familie pe pagina oficială a lui Schumacher Facebook.

“Vă rugăm să înțelegeți dacă urmărim dorințele lui Michael și ținem un subiect atât de delicat, precum sănătatea, așa cum a fost întotdeauna, în intimitate. În același timp, mulțumim foarte mult pentru prietenia dvs. și vă dorim un an sănătos și fericit în anul 2019. ”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Familia declară că vrea să folosească ziua de naștere a lui Schumacher pentru a “aminti și sărbători victoriile sale, realizările sale record și jubilarea lor”, cu o nouă aplicație care conține un muzeu virtual lansat joi.

“Suntem foarte fericiti sa sarbatorim ziua de nastere a lui Michael al 50-lea maine impreuna cu tine si sa va multumim din partea inimii noastre ca putem face acest lucru impreuna”, a spus familia.

“Ca un dar pentru el, noi și noi, Fundația Keep Fighting a creat un muzeu virtual. Aplicația oficială Michael Schumacher va fi lansată mâine, astfel încât să putem revedea toate succesele lui Michael, aplicația fiind o altă piatră de hotar în efortul nostru de a face dreptate pentru el și pentru voi, fanii săi, prin celebrarea realizărilor sale. Vă dorim multă distracție cu asta.

“Michael se poate mândri de ceea ce a reușit și de aceea ne-am și amintit de succesele sale la expoziția Colecției private Michael Schumacher din Köln, prin publicarea de amintiri în social media și prin continuarea activității sale de caritate prin intermediul Fundației Keep Fighting. Vrem să ne amintim și să sărbătorim victoriile, înregistrările și jubilarea lui “.

Șapte titluri mondiale ale lui Schumacher și victorii cu 91 de curse îl fac cel mai de succes șofer din istoria F1.

Ferrari, echipa cu care Schumacher a avut cel mai mare succes, va lansa joi propria expoziție la baza lor de la Maranello, pentru a sărbători performanțele record ale șoferului german în timpul deceniului său de echipă.

 

Photocredit: Twitter

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES