Latest Posts

Michael Schumacher 50 Tribute la Muzeul Ferrari

Vizualizări: 22261

Expoziția Schumacher va fi deschisă la 3 ianuarie 2019.

Muzeul Ferrari dedică o expoziție specială lui Michael Schumacher, care se va deschide cu ocazia împlinirii a 50 de ani de la data de 3 ianuarie 2019 și va dura câteva luni. Este destinat atât ca o sărbătoare, cât și ca un semn de recunoștință față de cel mai de succes pilot de la Ferrari.

Schumacher are un loc special în istoria lui Ferrari, care a fost marcat de numeroasele sale realizări. Între 1996 și 2006, campionul German a câștigat cinci titluri consecutive de piloți, între 2000 și 2004, și a contribuit în mod semnificativ la lansarea a șase titluri de constructori ale lui Scuderia în acei ani.

Camerele Muzeului vor privi în spate anotimpurile memorabile pe care campionul mondial de șapte ori le-a dăruit tuturor Ferraristilor și care a creat o legendă acum mai mare decât oricând în inimile tuturor fanilor.

Expoziția va arăta, de asemenea, contribuția crucială a lui Michael la dezvoltarea de mașini extraordinare GT în anii săi de la Maranello, ca șofer și mai târziu ca consultant.

Expoziția “Michael 50” este în colaborare cu Fundația Keep Fighting.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

# Michael50 #MichaelSchumacher #KeepFighting

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss