More

  Latest Posts

  Michael Schumacher 50 Tribute la Muzeul Ferrari

  Expoziția Schumacher va fi deschisă la 3 ianuarie 2019.

  Muzeul Ferrari dedică o expoziție specială lui Michael Schumacher, care se va deschide cu ocazia împlinirii a 50 de ani de la data de 3 ianuarie 2019 și va dura câteva luni. Este destinat atât ca o sărbătoare, cât și ca un semn de recunoștință față de cel mai de succes pilot de la Ferrari.

  Schumacher are un loc special în istoria lui Ferrari, care a fost marcat de numeroasele sale realizări. Între 1996 și 2006, campionul German a câștigat cinci titluri consecutive de piloți, între 2000 și 2004, și a contribuit în mod semnificativ la lansarea a șase titluri de constructori ale lui Scuderia în acei ani.

  Camerele Muzeului vor privi în spate anotimpurile memorabile pe care campionul mondial de șapte ori le-a dăruit tuturor Ferraristilor și care a creat o legendă acum mai mare decât oricând în inimile tuturor fanilor.

  Expoziția va arăta, de asemenea, contribuția crucială a lui Michael la dezvoltarea de mașini extraordinare GT în anii săi de la Maranello, ca șofer și mai târziu ca consultant.

  Expoziția „Michael 50” este în colaborare cu Fundația Keep Fighting.

  # Michael50 #MichaelSchumacher #KeepFighting


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss