More

  Latest Posts

  Mica Salo admite faptul că penalizările lui Hamilton au fost prea dure

  Mica Salo consideră că penalizările lui Lewis de la Sochi au fost prea dure. Fostul pilot de F1, care a fost steward la GP-ul Rusiei, a fost sub asediu, după ce Hamilton și fanii săi, au adus acuzații corpului oficial, pentru tratament necorespunzător. Salo a mai fost criticat deoarece a furnizat informații legate de penalizări, unei publicații finlandeze.

  El apără acum decizia, în urma acuzațiilor care spun că penalizarea oferită lui Hamilton a fost prea dură. „A fost o încălcare clară a regulilor, deci o sancțiune trebuia aplicată. Și noi am crezut că e dură, dar am acționat conform unui tabel.”

  În orice caz, responsabilii au decis să revoce decizia de a aduga puncte de penalizare la super-licența britanicului, deoarece asta l-ar fi adus foarte aproape de interzicerea de a mai concura.

  „După cursă, ni s-a prezentat o conversație radio dintre Hamilton și echipă, care denotă faptul că echipa i-a dat permisiunea de a lua start-ul.”

  Salo a comentat zvonul care spune că FIA îl ia deliberat în vizor pe Lewis: „Acum câțiva ani, am primit o amenințare cu moartea din Olanda, când l-am penalizat pe Max Verstappen, dar nu a fost nimic de contestat legat de asta. Max făcuse o greșeală clară. Ce fac e complet voluntar, nu mă obligă nimeni.”

  „Echipele m-au ales în acest rol și cu siguranță nu am primit plângeri de la ele. Iar piloții ar trebui să știe că orice decizie luată este din perspectiva unui fost pilot. Sunt de partea lor.”


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss