Latest Posts

Mica Salo admite faptul că penalizările lui Hamilton au fost prea dure

Vizualizări: 20047

Mica Salo consideră că penalizările lui Lewis de la Sochi au fost prea dure. Fostul pilot de F1, care a fost steward la GP-ul Rusiei, a fost sub asediu, după ce Hamilton și fanii săi, au adus acuzații corpului oficial, pentru tratament necorespunzător. Salo a mai fost criticat deoarece a furnizat informații legate de penalizări, unei publicații finlandeze.

El apără acum decizia, în urma acuzațiilor care spun că penalizarea oferită lui Hamilton a fost prea dură. „A fost o încălcare clară a regulilor, deci o sancțiune trebuia aplicată. Și noi am crezut că e dură, dar am acționat conform unui tabel.”

În orice caz, responsabilii au decis să revoce decizia de a aduga puncte de penalizare la super-licența britanicului, deoarece asta l-ar fi adus foarte aproape de interzicerea de a mai concura.

„După cursă, ni s-a prezentat o conversație radio dintre Hamilton și echipă, care denotă faptul că echipa i-a dat permisiunea de a lua start-ul.”

Salo a comentat zvonul care spune că FIA îl ia deliberat în vizor pe Lewis: „Acum câțiva ani, am primit o amenințare cu moartea din Olanda, când l-am penalizat pe Max Verstappen, dar nu a fost nimic de contestat legat de asta. Max făcuse o greșeală clară. Ce fac e complet voluntar, nu mă obligă nimeni.”

„Echipele m-au ales în acest rol și cu siguranță nu am primit plângeri de la ele. Iar piloții ar trebui să știe că orice decizie luată este din perspectiva unui fost pilot. Sunt de partea lor.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss