Latest Posts

Miami prezintă un circuit uimitor pentru Formula 1. (VIDEO)

Vizualizări: 28975

Promotorii Marelui Premiu de la Miami au publicat un filmuleț video special comandat, care prezintă fiecare aspect al noii instalații.

Formula 1 va vizita pentru prima dată Autodromul Internațional din Miami în perioada 6-8 mai, pentru a cincea cursă din actualul sezon. Înaintea vizitei sportive, locul de desfășurare a lansat o hartă virtuală și un videoclip pentru a evidenția toate zonele de vizionare principale, precum și unele dintre cele mai unice aspecte ale instalației și ale circuitului în sine.

Circuitul are o lungime de 5,41 km [3,4 mile] și face o buclă în jurul Hard Rock Stadium. Dispunerea prezintă o combinație de viraje rapide, curgătoare, precum și de șicane mai strânse, cu o linie dreaptă lungă de spate, pregătită pentru a oferi acțiuni de depășire în acul de păr strâmt din virajul 17.

Puteți viziona videoclipul complet aici pentru a obține toate informațiile de care aveți nevoie despre circuitul de F1 de la Miami.

YouTube video

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: F1 Crypto.com Miami Grand Prix
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

F1 Crypto.com Miami Grand Prix

Latest Posts

Don't Miss