More

  Latest Posts

  Miami prezintă un circuit uimitor pentru Formula 1. (VIDEO)

  Promotorii Marelui Premiu de la Miami au publicat un filmuleț video special comandat, care prezintă fiecare aspect al noii instalații.

  Formula 1 va vizita pentru prima dată Autodromul Internațional din Miami în perioada 6-8 mai, pentru a cincea cursă din actualul sezon. Înaintea vizitei sportive, locul de desfășurare a lansat o hartă virtuală și un videoclip pentru a evidenția toate zonele de vizionare principale, precum și unele dintre cele mai unice aspecte ale instalației și ale circuitului în sine.

  Circuitul are o lungime de 5,41 km [3,4 mile] și face o buclă în jurul Hard Rock Stadium. Dispunerea prezintă o combinație de viraje rapide, curgătoare, precum și de șicane mai strânse, cu o linie dreaptă lungă de spate, pregătită pentru a oferi acțiuni de depășire în acul de păr strâmt din virajul 17.

  Puteți viziona videoclipul complet aici pentru a obține toate informațiile de care aveți nevoie despre circuitul de F1 de la Miami.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
  Sursa: F1 Crypto.com Miami Grand Prix
  Photocredit: Formula 1 Fans Romania

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  F1 Crypto.com Miami Grand Prix

  Latest Posts

  Don't Miss