More

  Latest Posts

  Miami prezintă un circuit uimitor pentru Formula 1. (VIDEO)

  Promotorii Marelui Premiu de la Miami au publicat un filmuleț video special comandat, care prezintă fiecare aspect al noii instalații.

  Formula 1 va vizita pentru prima dată Autodromul Internațional din Miami în perioada 6-8 mai, pentru a cincea cursă din actualul sezon. Înaintea vizitei sportive, locul de desfășurare a lansat o hartă virtuală și un videoclip pentru a evidenția toate zonele de vizionare principale, precum și unele dintre cele mai unice aspecte ale instalației și ale circuitului în sine.

  Circuitul are o lungime de 5,41 km [3,4 mile] și face o buclă în jurul Hard Rock Stadium. Dispunerea prezintă o combinație de viraje rapide, curgătoare, precum și de șicane mai strânse, cu o linie dreaptă lungă de spate, pregătită pentru a oferi acțiuni de depășire în acul de păr strâmt din virajul 17.

  Puteți viziona videoclipul complet aici pentru a obține toate informațiile de care aveți nevoie despre circuitul de F1 de la Miami.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: F1 Crypto.com Miami Grand Prix

  Photocredit: Formula 1 Fans Romania


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss