More

  Latest Posts

  Miami ar putea găzdui în curând o cursă de Formula 1

  Formula 1 ar putea avea în curând două grand prix-uri pe tărâm american. Pe lângă traseul din Austin, Texas, Marele Circ ar putea poposi în curând și la Miami.

  La nouă ani distanță după ce Statele Unite ale Americii a revenit cu un GP în Formula 1, în curând, am putea asista la prezența unei noi întreceri în calendarul campionatului mondial. Aflat într-un stadiu destul de avansat al proiectului, circuitul stradal din Miami ar putea intra pe lista locațiilor care vor organiza curse de Formula 1.

  În ultimul deceniu, mai multe locații din SUA au fost aproape de a organiza întreceri de Formula 1. Cea mai recentă situație a fost cea a traseului stradal din New Jersey care ar fi trebuit să găzduiască un GP în 2013. Din motive financiare, cursa din New Jersey nu s-a organizat, proiectul fiind abandonat între timp.

  Proiectul Marelui Premiu de la Miami nu a fost lipsit de controverse. Comunitatea locală încearcă în continuare să stopeze organizarea unui GP în acea zonă. “Consiliul local nu ne ia în serios doleanțele, iar acest lucru ne face să fim foarte supărați. Banii care le revin lor, nu ne revin și nouă, iar noi întâmpinăm aceleași probleme de zi cu zi. ” a declarat una dintre persoanele care locuiesc în zona în care ar urma să fie construit circuitul.

  Cei de la Liberty Media au susținut în repetate rânduri că una dintre prioritățile lor primordiale reprezintă popularizarea Formulei 1 în Statele Unite ale Americii și aducerea a încă unui GP pe tărâm american pe lângă cel deja existent la Austin, în Texas. De altfel, pe fondul pandemiei cu noul Coronavirus, etapa de anul trecut din SUA a fost anulată.

  În 2021, Marele Premiu al Statelor Unite ale Americii va fi organizat pe 24 octombrie, pe Circuit of The Americas, din Austin, Texas. La fel ca în cazul celorlaltor curse din calendarul acestui sezon, acțiunea din Texas va putea fi vizionată în România pe Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport 3.

   

  Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI

   

  Sursa: Miami Grand Prix

  Photocredit: Miami Grand Prix


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss