Latest Posts

Miami ar putea găzdui în curând o cursă de Formula 1

Vizualizări: 14297

Formula 1 ar putea avea în curând două grand prix-uri pe tărâm american. Pe lângă traseul din Austin, Texas, Marele Circ ar putea poposi în curând și la Miami.

La nouă ani distanță după ce Statele Unite ale Americii a revenit cu un GP în Formula 1, în curând, am putea asista la prezența unei noi întreceri în calendarul campionatului mondial. Aflat într-un stadiu destul de avansat al proiectului, circuitul stradal din Miami ar putea intra pe lista locațiilor care vor organiza curse de Formula 1.

În ultimul deceniu, mai multe locații din SUA au fost aproape de a organiza întreceri de Formula 1. Cea mai recentă situație a fost cea a traseului stradal din New Jersey care ar fi trebuit să găzduiască un GP în 2013. Din motive financiare, cursa din New Jersey nu s-a organizat, proiectul fiind abandonat între timp.

Proiectul Marelui Premiu de la Miami nu a fost lipsit de controverse. Comunitatea locală încearcă în continuare să stopeze organizarea unui GP în acea zonă. “Consiliul local nu ne ia în serios doleanțele, iar acest lucru ne face să fim foarte supărați. Banii care le revin lor, nu ne revin și nouă, iar noi întâmpinăm aceleași probleme de zi cu zi. ” a declarat una dintre persoanele care locuiesc în zona în care ar urma să fie construit circuitul.

Cei de la Liberty Media au susținut în repetate rânduri că una dintre prioritățile lor primordiale reprezintă popularizarea Formulei 1 în Statele Unite ale Americii și aducerea a încă unui GP pe tărâm american pe lângă cel deja existent la Austin, în Texas. De altfel, pe fondul pandemiei cu noul Coronavirus, etapa de anul trecut din SUA a fost anulată.

În 2021, Marele Premiu al Statelor Unite ale Americii va fi organizat pe 24 octombrie, pe Circuit of The Americas, din Austin, Texas. La fel ca în cazul celorlaltor curse din calendarul acestui sezon, acțiunea din Texas va putea fi vizionată în România pe Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport 3.

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI

 

Sursa: Miami Grand Prix
Photocredit: Miami Grand Prix
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Miami Grand Prix

Latest Posts

Don't Miss