GP24 Media

LATEST POSTS

Merpano SRL și echipa LB16 (Leo Borlovan) anunță un nou parteneriat.

Merpano
Vizualizări: 21057

Cunoscuta firma Merpano, companie de tehnologii agricole moderne ce comercializează inputuri agricole şi cultivă cereale, din localitatea Săcălaz, județul Timiș vine alături de pilotul timișorean Leo Borlovan care vă bifa un sezon 2021 complet în Radical Romanian Cup la clasa SR1-Cup, iar daca bugetul vă permite, cel puțin o cursa în Europa.

Cu o vechime în domeniu de aproape 20 de ani, Merpano SRL este una dintre cele mai renumite firme în vestul României în domeniu. SC MERPANO SRL este o societate cu capital 100% privat romanesc, înființată în anul 2002. Obiectivul principal al companiei este furnizarea de produse și servicii de calitate din sectorul agricol, micilor și marilor fermieri. Din anul 2002 de când compania a luat ființă, Merpano a continuat să își diversifice serviciile și produsele în domeniul agricol, îmbunătățindu-și și consolidându-și relațiile de parteneriat cu fermierii.

Valorile care stau la baza evoluției companiei sunt: – orientarea către client – calitatea echipei – eficienta. Thomas Edison spunea: “cele trei lucruri esențiale pentru a înfăptui ceva care să merite osteneala sunt munca stăruitoare, perseverenta și bunul simt”.

Merpano

Merpano SRL se adaugă celorlalți parteneri ce-l susțin pe Leo Borlovan în cel de-al patrulea sezon pe care-l vă bifa alături de ART Racing Services Ltd și GP24 Motorsports după ce s-a mutat de la karting la automobilism sportiv. Leo este membru al CS ABAS Timișoara, fondat de tatăl său Sandy Borlovan care la rândul său a fost multiplu campion național atât la competițiile de raliu, cât și la cele de Viteza în Coasta.

În 2017, Sandy Borlovan de la CS ABAS Timișoara s-a întâlnit cu Frank van Nunen de la ART Racing Services Ltd și au convenit reciproc că este timpul că Leo să apeleze la curse de mașini, deoarece în Karting nu mai era nimic de câștigat în România care să necesite un buget mai mic decât bugetul necesar pentru a începe curse în mașini.

Pentru Leo Borlovan acesta este un moment special, Merpano fiind primul partener din Județul natal care se implică în susținerea carierei sale: „Leo Borlovan, managerul său Frank van Nunen și echipa să sunt bucuroși să aibă sprijinul celor de la Merpano SRL în sezonul 2021”. „Atât Leo cât și Partenerii și cei de la Merpano SRL pledam pentru același nivel de profesionalism în domeniile lor respective”. Sunt sigur că vom reuși împreună să ajungem pe cea mai înaltă treaptă a podiumului în competițiile pe care le vizam în sezonul sportiv 2021.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Merpano

După 2020, care a fost un an foarte dificil pentru Motorsport în general și un 2021 care a început foarte nesigur, Leo Borlovan și echipa să de management așteaptă cu nerăbdare să se pregătească pentru un an important în 2022. Un an în care Leo vă reveni pe scena competițiilor internaționale după un an excelent în Radical Romanian Cup, unde cu siguranță vom reveni și în 2022. Radical Romanian Cup, aflat în primul an de competiție, s-a dovedit a fi o alegere excelentă, că o treaptă către alte competiții. Acest lucru este valabil pentru Leo, dar cu siguranță și pentru toți ceilalți piloți care concurează acolo.

Cariera lui Leo Borlovan este susținută de Merpano SRL, Clubul Sportiv ABAS Timișoara și bineînțeles, de părinții săi Sandy și Mihaela Borlovan. Suportul pe Circuit este oferit de Frank van Nunen și de fratele lui Leo, Valentin Borlovan. Leo Borlovan face parte din programul de dezvoltare piloții de la ART Racing Services Ltd susținut de GP24 Motorsports.

Merpano

Mai multe știri despre Leo Borlovan găsiți AICI.

Sursa: Comunicat ART Racing Services |Ltd.
Photocredit: Mihnea Tatu
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES