GP24 Media

LATEST POSTS

Mercedes sub presiune pentru prima dată după ani de dominație.

Mercedes
Vizualizări: 19230

Speranțele pilotului Mercedes AMG F1 Lewis Hamilton pentru cel de-al 8-lea titlu vor primi o altă lovitură dacă va fi obligat să ia o nouă penalizare pentru schimbarea motorului în 2021.

În timp ce monopostul Red Bull-Honda a fost în mod clar inferior monopostului adversarilor Mercedes AMG F1 în Turcia, Max Verstappen a revenit în fruntea campionatului mondial în special datorită schimbării motorului lui Hamilton – a patra sa unitate pentru sezon. Și acum ar putea deveni a cincea.

„În Turcia am adus acest al patrulea motor și este posibil să vină momentul în care să spunem că merită riscul să aducem un alt motor nou”, recunoaște șeful echipei Mercedes AMG F1, Toto Wolff. „Ultimul cuvânt despre asta încă nu trebuie rostit”.

Mercedes

Verstappen, pe de altă parte, ar trebui să alerge acum până la finalul sezonului cu alocarea sa actuală de motoare, după ce a luat penalizarea pentru a patra unitate la Sochi. „Max Verstappen ar trebui să ajungă până la final fără alte penalizări”, a confirmat șeful echipei Christian Horner.

„Acum avem trei motoare pe care le putem folosi. Dar nu puteți fi niciodată prea siguri în acest sens”. Se pare că Mercedes AMG F1 are câteva probleme de fiabilitate, dar performanța lor este încă impresionantă. Nu știu dacă una este legată de cealaltă “.

Indiferent ce se întâmplă, toate sunt vești bune pentru fanii Formulei 1. „Acesta este într-adevăr un sezon minunat, cu mulți câștigători diferiți”, spune Horner. „Este aproape păcat că totul va fi schimbat pentru anul viitor.” În sprintul final, unii factori aleatori vor juca cu siguranță un rol, precum penalizările de schimbare a motorului și vremea.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Mercedes

„Cu siguranță vor fi două luni fascinante”. Ceea ce este, de asemenea, clar este că Red Bull Racing va continua să acumuleze presiunea asupra Mercedes AMG F1 și Lewis Hamilton în încercarea de a oferi F1 un câștigător diferit pentru “prima dată după 7 ani de dominație Mercedes AMG F1”.

„Este pentru prima dată în ultimii ani când Mercedes AMG F1 se află sub acest tip de presiune”, a declarat Christian Horner pentru Sport Bild. „Max are totul în echilibru și conduce constant la un nivel ridicat, dar suntem obișnuiți cu asta acum. De asemenea, el a câștigat mai multă experiență între timp”. „Este pregătit pentru titlu”.

Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

Sursa: Sport Bild
Photocredit: Getty Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES