More

  Latest Posts

  Mercedes sub presiune pentru prima dată după ani de dominație.

  Speranțele pilotului Mercedes AMG F1 Lewis Hamilton pentru cel de-al 8-lea titlu vor primi o altă lovitură dacă va fi obligat să ia o nouă penalizare pentru schimbarea motorului în 2021.

  În timp ce monopostul Red Bull-Honda a fost în mod clar inferior monopostului adversarilor Mercedes AMG F1 în Turcia, Max Verstappen a revenit în fruntea campionatului mondial în special datorită schimbării motorului lui Hamilton – a patra sa unitate pentru sezon. Și acum ar putea deveni a cincea.

  „În Turcia am adus acest al patrulea motor și este posibil să vină momentul în care să spunem că merită riscul să aducem un alt motor nou”, recunoaște șeful echipei Mercedes AMG F1, Toto Wolff. „Ultimul cuvânt despre asta încă nu trebuie rostit”.

  Mercedes

  Verstappen, pe de altă parte, ar trebui să alerge acum până la finalul sezonului cu alocarea sa actuală de motoare, după ce a luat penalizarea pentru a patra unitate la Sochi. „Max Verstappen ar trebui să ajungă până la final fără alte penalizări”, a confirmat șeful echipei Christian Horner.

  „Acum avem trei motoare pe care le putem folosi. Dar nu puteți fi niciodată prea siguri în acest sens”. Se pare că Mercedes AMG F1 are câteva probleme de fiabilitate, dar performanța lor este încă impresionantă. Nu știu dacă una este legată de cealaltă “.

  Indiferent ce se întâmplă, toate sunt vești bune pentru fanii Formulei 1. „Acesta este într-adevăr un sezon minunat, cu mulți câștigători diferiți”, spune Horner. „Este aproape păcat că totul va fi schimbat pentru anul viitor.” În sprintul final, unii factori aleatori vor juca cu siguranță un rol, precum penalizările de schimbare a motorului și vremea.

  Mercedes

  „Cu siguranță vor fi două luni fascinante”. Ceea ce este, de asemenea, clar este că Red Bull Racing va continua să acumuleze presiunea asupra Mercedes AMG F1 și Lewis Hamilton în încercarea de a oferi F1 un câștigător diferit pentru “prima dată după 7 ani de dominație Mercedes AMG F1”.

  „Este pentru prima dată în ultimii ani când Mercedes AMG F1 se află sub acest tip de presiune”, a declarat Christian Horner pentru Sport Bild. „Max are totul în echilibru și conduce constant la un nivel ridicat, dar suntem obișnuiți cu asta acum. De asemenea, el a câștigat mai multă experiență între timp”. „Este pregătit pentru titlu”.

  Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Sport Bild

  Photocredit: Getty Images


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss