More

  Latest Posts

  Mercedes și Ferrari ar dori să ruleze o a treia mașină pentru pilotii tineri

  Toto Wolff declară că echipele de vârf nu ar trebui să fie „plictisitoare” prin ignorarea tinerilor piloți

  La inceputul acestui an, directorul tehnic al Formula 1, Pat Symonds, a declarat ca posibilitatea de a permite echipelor sa ruleze o a treia masina este ceva ce sportul ar trebui „sa se gandeasca cu adevarat”. Acum mai mult decât oricând, luptele întâlnite de echipele de vârf pentru a găsi un loc în Formula 1 pentru piloții lor tineri și talentați. Ferrari este pe cale să-l înlocuiască pe  Kimi Raikkonen cu Charles Leclerc.

  Wolff dorește ca organismul de conducere al sportului să solicite echipelor să intre în F1 cu o a treia masina, care trebuie conduse de piloți mai puțin experimentați. El spune că acest lucru este necesar pentru ai încuraja să ofere mai multe oportunități talentelor.

  „Echipele mari nu vor lua riscuri cu tinerii piloți”, a spus Toto Wolff. „Acum, puteți spune” bine, este plictisitor „. Cred că e plictisitor. Ar trebui să ne asumăm riscuri, ar trebui să punem talente de 18 ani sau 19 ani într-o mașină de top și să le oferim o șansă. Dar problema este dacă pierzi un campionat la piloți sau un campionat la constructori pentru că au o curbă de învățare, dar evident că nu este mare. Si nu am facut-o si Ferrari nu au facut-o in trecut, asa ca trebuie sa intrebam asta „, explica el, sugerand de asemenea o” simpla solutie „de a cere echipelor sa promoveze pilotii tineri.

  „Dă-ne o a treia mașină și facem obligatoriu să punem un tânăr pilot acolo, cu maximum doi ani în mașina aia. Costurile nu ar fi uriașe, grilele vor fi pline ochi și am avea spectacole fantastice,  cu pilotii tineri care vin și se luptă cu Valtteri și Lewis. „- a conchis directorul echipei Mercedes .


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss