GP24 Media

LATEST POSTS

Mercedes și Ferrari ar dori să ruleze o a treia mașină pentru pilotii tineri

Vizualizări: 13183

Toto Wolff declară că echipele de vârf nu ar trebui să fie “plictisitoare” prin ignorarea tinerilor piloți

La inceputul acestui an, directorul tehnic al Formula 1, Pat Symonds, a declarat ca posibilitatea de a permite echipelor sa ruleze o a treia masina este ceva ce sportul ar trebui “sa se gandeasca cu adevarat”. Acum mai mult decât oricând, luptele întâlnite de echipele de vârf pentru a găsi un loc în Formula 1 pentru piloții lor tineri și talentați. Ferrari este pe cale să-l înlocuiască pe  Kimi Raikkonen cu Charles Leclerc.

Wolff dorește ca organismul de conducere al sportului să solicite echipelor să intre în F1 cu o a treia masina, care trebuie conduse de piloți mai puțin experimentați. El spune că acest lucru este necesar pentru ai încuraja să ofere mai multe oportunități talentelor.

“Echipele mari nu vor lua riscuri cu tinerii piloți”, a spus Toto Wolff. “Acum, puteți spune” bine, este plictisitor “. Cred că e plictisitor. Ar trebui să ne asumăm riscuri, ar trebui să punem talente de 18 ani sau 19 ani într-o mașină de top și să le oferim o șansă. Dar problema este dacă pierzi un campionat la piloți sau un campionat la constructori pentru că au o curbă de învățare, dar evident că nu este mare. Si nu am facut-o si Ferrari nu au facut-o in trecut, asa ca trebuie sa intrebam asta “, explica el, sugerand de asemenea o” simpla solutie “de a cere echipelor sa promoveze pilotii tineri.

“Dă-ne o a treia mașină și facem obligatoriu să punem un tânăr pilot acolo, cu maximum doi ani în mașina aia. Costurile nu ar fi uriașe, grilele vor fi pline ochi și am avea spectacole fantastice,  cu pilotii tineri care vin și se luptă cu Valtteri și Lewis. “- a conchis directorul echipei Mercedes .

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES