More

  Latest Posts

  Mercedes și-a lansat noul monopost pentru 2021

   

  Într-un eveniment online restrâns datorat pandemiei cu Coronavirus, Mercedes și-a lansat noul monopost cu care va ataca cel de-al optulea titlu mondial consecutiv la constructori și piloți.

  La fel ca în ultimele patru sezoane, echipa germană va miza pe aceeași piloți, Lewis Hamilton și Valtteri Bottas. Pentru 2021, Mercedes a rămas în linii mari cu aceeași schemă de culori, adăugând mici inserații argintii la puntea spate a monopostului.

  Pe lângă toate aspectele tehnice, în 2021, Mercedes va avea un aport important și din partea unuia dintre sponsori. Ineos a preluat o treime din acțiunile echipei germane, în timp ce, Toto Wolff și Mercedes, dețin la rândul lor câte o treime din acțiuni. Totodată, Toto Wolff va rămâne, conform contractului, în postura de team principal pentru încă trei sezoane.

  Monopostul W12 va avea dificila misiune a concura cu predecesorul său, W11, care, a adus 13 victorii din cele 17 posibile în 2020. De altfel, ambii piloți, atât Lewis Hamilton, cât și Valtteri Bottas sunt în ultimul an de contract cu echipa Mercedes.

  Noul monopost Mercedes va debuta în testele din Bahrain, programate să se desfășoare între 12-14 martie. Prima apariție în curse va avea loc tot în Bahrain, gazda primei etape a noului sezon din Formula 1, pe 28 martie.

  Sursa: GP24, Paul Athes

  Photocredit: Mercedes F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss