More

  Latest Posts

  Mercedes rămân în frunte prin Bottas; Albon lovește puternic barierele

  Rezultatele complete din FP3 aici.

  Valtteri Bottas a stabilit ritmul încă o dată la Shanghai pentru Mercedes iar un accident serios al lui Alexander Albon a încheiat prematur prima sesiune de sâmbătă.

  Liderul clasamentului a reușit să termine în prima poziție pentru a doua sesiune la rând fiind urmat încă o dată de Sebastian Vettel. Forma sa bună la Circuitul Internațional Shanghai continuă cu cel mai rapid timp de până acum de weekend-ul acesta, trecând sub bariera de 1m33s.

  Timpul său a fost de 1m32.830s, suficient de bun pentru a se detașa la trei zecimi față de Sebastian Vettel, ambii timpi fiind stabiliți pe cele mai moi pneuri din oferta  Pirelli (dungă roșie, Soft).

  Al treilea timp a fost stabilit de Charles Leclerc iar într-o altă sesiune dezamăgitoare, Hamilton a terminat pe patru ratând încă o dată șansa de a stabili un timp de tur de simulare de calificare serios pe pneurile soft.

  Vettel a avut parte de un mic incident ratând linia prin ultimul viraj, Alexander Albon a făcut și el o greșeală în același loc, dar consecințele pentru pilotul Toro Rosso au fost mult mai grave, care a pierdut controlul mașinii într-un accident serios care îl va costa șansa de a participa în calificări și îl va vedea plecând de pe ultima poziție în cursa de mâine. Din fericire Albon este în regulă.

  Accidentul a dus la fluturarea steagului roșu și încheierea prematură a sesiunii. Ordinea finală a piloților fiind stabilită cu 8 minute înainte de finalul adevărat al sesiunii.

  Hulkenberg a terminat pe cinci încă o dată pentru Renault, un alt rezultat încurajator pentru echipa franceză. Kimi Raikkonen a luat locul șase pentru Sauber, urmat de Max Verstappen care a reușit doar locul șapte, ne-apucând să facă o ieșire pe pneurile Soft. Pe cealaltă parte a foii, Gasly nu a reușit nici măcar să se încadreze în top 10, terminând pe 15, lucrurile nu arată foarte roz pentru Red Bull în China.

  Carlos Sainz a luat locul opt pentru McLaren cu top 10-ul fiind completat de cei doi piloți Toro Rosso. Nefericitul Alexander Albon a terminat pe 9 dar a avut parte de acel accident dureros iar Kvyat a luat locul 10.

  Foto-credit: Mercedes AMG Petronas Motorsport F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss