More

  Latest Posts

  Mercedes rămân în frunte prin Bottas; Albon lovește puternic barierele

  Rezultatele complete din FP3 aici.

  Valtteri Bottas a stabilit ritmul încă o dată la Shanghai pentru Mercedes iar un accident serios al lui Alexander Albon a încheiat prematur prima sesiune de sâmbătă.

  Liderul clasamentului a reușit să termine în prima poziție pentru a doua sesiune la rând fiind urmat încă o dată de Sebastian Vettel. Forma sa bună la Circuitul Internațional Shanghai continuă cu cel mai rapid timp de până acum de weekend-ul acesta, trecând sub bariera de 1m33s.

  Timpul său a fost de 1m32.830s, suficient de bun pentru a se detașa la trei zecimi față de Sebastian Vettel, ambii timpi fiind stabiliți pe cele mai moi pneuri din oferta  Pirelli (dungă roșie, Soft).

  Al treilea timp a fost stabilit de Charles Leclerc iar într-o altă sesiune dezamăgitoare, Hamilton a terminat pe patru ratând încă o dată șansa de a stabili un timp de tur de simulare de calificare serios pe pneurile soft.

  Vettel a avut parte de un mic incident ratând linia prin ultimul viraj, Alexander Albon a făcut și el o greșeală în același loc, dar consecințele pentru pilotul Toro Rosso au fost mult mai grave, care a pierdut controlul mașinii într-un accident serios care îl va costa șansa de a participa în calificări și îl va vedea plecând de pe ultima poziție în cursa de mâine. Din fericire Albon este în regulă.

  Accidentul a dus la fluturarea steagului roșu și încheierea prematură a sesiunii. Ordinea finală a piloților fiind stabilită cu 8 minute înainte de finalul adevărat al sesiunii.

  Hulkenberg a terminat pe cinci încă o dată pentru Renault, un alt rezultat încurajator pentru echipa franceză. Kimi Raikkonen a luat locul șase pentru Sauber, urmat de Max Verstappen care a reușit doar locul șapte, ne-apucând să facă o ieșire pe pneurile Soft. Pe cealaltă parte a foii, Gasly nu a reușit nici măcar să se încadreze în top 10, terminând pe 15, lucrurile nu arată foarte roz pentru Red Bull în China.

  Carlos Sainz a luat locul opt pentru McLaren cu top 10-ul fiind completat de cei doi piloți Toro Rosso. Nefericitul Alexander Albon a terminat pe 9 dar a avut parte de acel accident dureros iar Kvyat a luat locul 10.

  Foto-credit: Mercedes AMG Petronas Motorsport F1

  Sursa:
  Photocredit:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Latest Posts

  Don't Miss