More

  Latest Posts

  Mercedes, „nu în cel mai bun spațiu mental”, Bottas evită o penalizare

  Șeful Mercedes F1, Toto Wolff crede că Bottas va avea nevoie de un motor nou în Mexic în urma opririi sale din ultima sesiune de antrenamente.

  Bottas a oprit pe marginea pistei în zona stadionului de pe Autodromo Hermanos Rodriguez spre finalul celei de-a treia, și finala sesiune de antrenamente, cu fum ieșind din spatele mașinii sale Mercedes.

  Bottas a raportat că a primit un avertisment pe ecranul de pe volan, care a semnalat o eroare hidraulică, care l-a forțat să își parcheze monopostul W09 în ultimul sector.

  Întrebat despre problemă imediat după sesiune, Wolff a spus celor de la Sky Sports F1: „Mașina nu a revenit încă, deci trebuie să vedem care este problema, dar pare a fi o problemă hidraulică.

  „Cel mai probabil vom schimba motorul, să vedem dacă reușim să completăm schimbarea la timp.”

  Mercedes între timp au confirmat că Bottas va evita o penalizare pentru că nu va adăuga un motor nou nouț.

  Finlandezul a folosit o unitate PU3 Mercedes weekend-ul acesta, și va reveni la una PU4, pe care a folosit-o la Marele Premiu al Statelor Unite.

  „Motorul s-a oprit și am primit avertismentul ăsta (pe ecran), nu pot spune mai mult. Trebuie să investigăm și să vedem exact care a fost problema. A fost sistemul hidraulic, credem, dar vom vedea.”

  În ciuda faptului că Mercedes și-au revenit față de vineri, Wolff a menționat că echipa sa nu este „în cel mai bun spațiu mental” intrând în calificări.

  „Piloții nu sunt fericiți cu mașina, alunecă mult prea tare și mult prea ușor. Am revenit puțin dar încă este un deficit față de Red Bull și nu suntem mulțumiți.”


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss