GP24 Media

LATEST POSTS

Mercedes, „nu în cel mai bun spațiu mental”, Bottas evită o penalizare

Vizualizări: 12731

Șeful Mercedes F1, Toto Wolff crede că Bottas va avea nevoie de un motor nou în Mexic în urma opririi sale din ultima sesiune de antrenamente.

Bottas a oprit pe marginea pistei în zona stadionului de pe Autodromo Hermanos Rodriguez spre finalul celei de-a treia, și finala sesiune de antrenamente, cu fum ieșind din spatele mașinii sale Mercedes.

Bottas a raportat că a primit un avertisment pe ecranul de pe volan, care a semnalat o eroare hidraulică, care l-a forțat să își parcheze monopostul W09 în ultimul sector.

Întrebat despre problemă imediat după sesiune, Wolff a spus celor de la Sky Sports F1: „Mașina nu a revenit încă, deci trebuie să vedem care este problema, dar pare a fi o problemă hidraulică.

„Cel mai probabil vom schimba motorul, să vedem dacă reușim să completăm schimbarea la timp.”

Mercedes între timp au confirmat că Bottas va evita o penalizare pentru că nu va adăuga un motor nou nouț.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Finlandezul a folosit o unitate PU3 Mercedes weekend-ul acesta, și va reveni la una PU4, pe care a folosit-o la Marele Premiu al Statelor Unite.

„Motorul s-a oprit și am primit avertismentul ăsta (pe ecran), nu pot spune mai mult. Trebuie să investigăm și să vedem exact care a fost problema. A fost sistemul hidraulic, credem, dar vom vedea.”

În ciuda faptului că Mercedes și-au revenit față de vineri, Wolff a menționat că echipa sa nu este „în cel mai bun spațiu mental” intrând în calificări.

„Piloții nu sunt fericiți cu mașina, alunecă mult prea tare și mult prea ușor. Am revenit puțin dar încă este un deficit față de Red Bull și nu suntem mulțumiți.”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES