Latest Posts

Mercedes nu exclude trecerea în viitor la conceptul de la Red Bull.

Vizualizări: 20679

Mercedes AMG F1 nu a exclus posibilitatea de a trece la conceptul de mașină de Formula 1 al celor de la Red Bull Racing pentru anul viitor, în timp ce evaluează cea mai bună modalitate de a face un salt înainte cu rivalul său din 2023.

Constructorul german de automobile a avut un sezon dificil până acum, deoarece s-a luptat cu un efect excesiv de porpoising și de ricoșeu cu designul său W13, cu podea largă și cu partea laterală îngustă. Dar, în condițiile în care tot mai multe echipe copiază soluția cu sidepod a rivalului Red Bull Racing, sugerând că este cea mai bună cale de urmat, echipa Mercedes AMG F1 a precizat că nu este suficient de arogantă pentru a respinge ideea de a urma ea însăși exemplul.

Deși nu crede că răspunsul la problemele sale constă în simpla trecere la soluția de sidepod a celor de la Red Bull Racing, spune că evaluează ceea ce a făcut echipa din Milton Keynes pentru a încerca să înțeleagă dacă există beneficii mai largi în acest sens. Întrebat de presa despre posibilitatea de a trece la conceptul al echipei Red Bull Racing, directorul tehnic al echipa Mercedes AMG F1, Mike Elliott, a declarat: „Nu este o problemă: Cred că caroseria, partea care este vizibil diferită, la care vă referiți, nu este probabil diferențiatorul cheie, dacă vreți. Este vorba de detaliile din designul podelei”.

Mercedes, Red Bull

„Am evaluat unele concepte în această direcție. Nu voi spune în ce direcție vom merge, dar ne vom uita la acest soluția de la Red Bull Racing. Cred că ar fi o prostie să nu ai un anumit nivel de umilință și să nu te gândești că s-ar putea să fi greșit și să nu te duci să te uiți la ceea ce au făcut ceilalți. Și asta nu este doar conceptul celor de la Red Bull Racing. Asta înseamnă să te uiți la toate conceptele de sus și de jos din grilă și să spui ce pare interesant și de ce”.

Mike Elliott a explicat că, mai degrabă decât să creadă că o copie directă a conceptului Red Bull ar aduce beneficii, elementul cheie pentru Mercedes a fost să înțeleagă ce câștiguri aduce un astfel de design. „Cred că, în calitate de fost aerodinamist, ceea ce încerci să faci este să înțelegi ce crezi că se întâmplă în câmpul de curgere”, a spus el. „Îți dai seama ce vrei să faci cu câmpul de curgere și apoi dezvolți formele caroseriei pornind de acolo”.

„Așa că vom merge să ne uităm la ea și vom spune: ce credem că face caroseria Red Bull și de ce face asta? Este la fel pentru toate celelalte mașini de pe grilă. Apoi vom vedea ce putem învăța din asta și vom vedea ce putem aplica. Poate că vom vedea schimbări anul acesta. Poate că vom vedea schimbări anul viitor. Sau poate că vom rămâne unde suntem. Cred că acestea sunt întrebările la care încercăm să răspundem”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Mercedes, Red Bull

Echipa Mercedes AMG F1 a adus o serie de actualizări pentru Marele Premiu al Marii Britanii din acest weekend, pe care Elliott le-a explicat ca fiind axate pe creșterea performanțelor, acum că echipa pare să fi rezolvat cea mai gravă problemă de porpoising. „Cred că este destul de evident uitându-ne la mașină, am făcut o schimbare destul de mare la Barcelona în ceea ce privește modul în care încercam să folosim aerodinamica”, a spus el.

„Făcând acest lucru, am făcut niște incursiuni bune în ceea ce privește săriturile. Dar am făcut acest lucru compromițând, probabil, unele dintre performanțele aerodinamice ale mașinii. Așa că acest upgrade a fost cu adevărat despre încercarea de a încerca să aducem asta înapoi; încercând să adăugăm performanță la mașină și doar să avansăm cu adevărat în timp pe tur. Și scopul este de a face acest lucru fără a compromite ricoșeul sau oricare dintre celelalte tipuri de părți negative pe care le-am fi putut obține”.

• Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss