Latest Posts

Mercedes: Motorul lui Lewis ar fi trebuit să cedeze

Vizualizări: 10466

Lewis Hamilton a moștenit șefia în Marele Premiu al Braziliei după ce Max Verstappen a fost implicat într-un incident cu Esteban Ocon, în care pilotul Red Bull s-a învârtit. Și, se pare că norocul a fost de partea englezului nu doar acolo, cu șeful echipei Mercedes, Toto Wolff dezvăluind că motorul era pe cale să cedeze, cu tehnicienii încercând să găsească o soluție din garaj.

„Am avut o cursă oribilă astăzi,” spune Wolff. „Avem băieții de la echipa de motoare aici în spate, și îi avem și pe cei de acasă, iar tot ce puteam auzi, pentru că am în jur de 10 canale radio deschise – pe unul dintre cele 10 canale, cuvintele, „Power Unit-ul lui Lewis Hamilton pe cale să cedeze, o să cedeze în turul următor”.

„Am dat volumul tare și am întrebat „Poftim, ce?” iar ei au spus „Da, avem o problemă uriașă la motor, va ceda turul următor.” Nu a cedat în turul următor, așa că am zis, „Când aveți un minut, spuneți-mi ce se întâmplă”. Așa că i-am lăsat să lucreze.

„Au spus, „păi, eșapamentul nostru este pe cale să cedeze, și temperaturile sunt cu mult peste limită”. Așa că am spus „Care e  rezolvarea” Rezolvarea a fost să limităm motorul. Temperaturile au coborât sub o mie de grade, mai precis la 980C, dar tot erau prea sus, dar apoi și-au revenit pentru încă un tur, a fost o experiență oribilă.”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss