Latest Posts

Mercedes își mărește pachetul de upgrade, iar echipele de top dezvăluie schimbările.

Vizualizări: 17663

Mercedes a adus noi îmbunătățiri la pachetul major de upgrade al mașinii sale de Formula 1 W14 pentru Marele Premiu al Spaniei.

Mercedes, Upgrade

Constructorul german speră că evenimentul din acest weekend de la Barcelona va oferi o oportunitate mai bună de a înțelege adevăratul potențial al revizuirii mașinii sale decât a reușit să evalueze la Monaco.

În timp ce traseul strâns și sinuos de la Monte Carlo a făcut aproape imposibilă obținerea unor date clare privind progresele înregistrate, cerințele aerodinamice de mare viteză ale Circuitului de Cataluyna-Barcelona ar trebui să permită mai bine apariția unei imagini clare. Și, în loc să rămână cu același pachet pe care l-a folosit la Monaco, echipa Mercedes AMG F1 a adus două îmbunătățiri mașinii sale înainte de antrenamentele libere.

Mercedes, Upgrade

A fost eliminată o aripioară superioară a oglinzilor retrovizoare, deoarece nu mai este necesară cu noua soluție de sidepod introdusă la Monaco. Acest lucru ar trebui să contribuie la îmbunătățirea fluxului de aer către partea din spate a mașinii. Mercedes a modificat, de asemenea, profilul lateral al difuzorului său pentru a crește fluxul de aer în zonă, ceea ce ar trebui să ajute la obținerea unei forțe de apăsare mai mari.

Mercedes, Upgrade

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Noul pachet Ferrari
Cel mai mare subiect de discuție tehnologică de până acum în cadrul GP-ului Spaniei a fost schimbarea filozofiei echipei Scuderia Ferrari în ceea ce privește sidepods, care se îndepărtează de soluția de tip in-wash și se îndreaptă mai mult spre un stil de downwash în stil Red Bull. Explicând modul de gândire din spatele acestei schimbări specifice, Ferrari a declarat: „Această dezvoltare se concentrează pe condiționarea fluxului spre ansamblul aripii spate și spre colțul din spate, combinată cu o gestionare diferită a fluxului de răcire, pentru îmbunătățirea eficienței generale a mașinii”.

Mercedes, Upgrade

Pe lângă modificările la nivelul sidepodurilor, Scuderia Ferrari introduce un profil revizuit al aripii spate superioare și modificări la nivelul flapsurilor acesteia pentru a se adapta mai bine la cerințele aerodinamice ale circuitului de la Barcelona. Scuderia Ferrari a introdus, de asemenea, o nouă muchie a podelei pentru a profita de modificările aduse sidepodurilor și pentru a ajuta la o mai bună gestionare a fluxului de aer pentru creșterea performanței mașinii.

Mercedes, Upgrade

Podeaua și difuzorul Red Bull Racing
Deși Red Bull Racing domină în acest moment Formula 1, acest lucru nu a împiedicat-o să aducă îmbunătățiri suplimentare la RB19 pentru Marele Premiu al Spaniei. Echipa cu sediul în Milton Keynes a revizuit profilul marginilor podelei sale pentru a se adapta mai bine presiunilor locale pentru a crește forța de apăsare.

În plus, colțurile superioare ale difuzorului au fost reprofilate cu o curbură mai mare. O mică creștere a presiunii locale spre marginea de fugă a profilului difuzorului în colțurile superioare a fost extrasă cu un profil mai curbat, care s-a inspirat din modelele concurenților.

Mercedes, Upgrade

Un pachet uriaș de noutăți la McLaren Racing
Un eleron față complet nouă și actualizări majore ale sistemului și configurației suspensiei față, combinate cu o nouă conductă de frână față și modificări ale părții frontale a podelei sunt aduse și se așteaptă să aducă o mai bună condiționare a încărcăturii și a fluxului. În mijlocul mașinii au fost aduse modificări la intrările de aer din sidepod, de asemenea, cu scopul de a îmbunătăți fluxul de aer.

Mercedes, Upgrade

Modificările aduse capacului motorului în formă de sticlă de Coca-Cola și la gurile de răcire ale acestuia sunt introduse pentru a asigura o răcire mai bună și pentru a îmbunătăți fluxul de aer către noua aripă spate. Partea din spate a mașinii primește, de asemenea, noi conducte de răcire pentru frâne, precum și un nou difuzor pentru a optimiza și mai mult efectul îmbunătățirilor menționate anterior.

Mercedes, Upgrade

Aston Martin Racing are un nou pachet la fel de extins ca la McLaren Racing
Marginea completă a podelei a fost reproiectată pentru a obține un echilibru mai bun al presiunii aerodinamice pe această margine. S-au făcut modificări la corpul podelei, la gardurile podelei, precum și la marginea podelei. La fel ca la McLaren Racing, au fost introduse modificări la capacul motorului pentru a optimiza răcirea motorului Mercedes, iar lamelele de răcire de pe lonjeroane au fost modificate pentru a îmbunătăți și mai mult acest lucru.

Mercedes, Upgrade

O nouă aripă spate cu o sarcină mai mare ar putea să scadă puțin viteza maximă a Aston Martin, dar aceasta are intenția de a imita echilibrul mare viteză maximă/copilă de viraj al lui Red Bull Racing RB19. De asemenea, pe Aston Martin se vede un dispozitiv HALO revizuit, care ar trebui să îmbunătățească fluxul de aer către partea din spate a mașinii și să ajute noua aripă spate să își facă treaba mai eficient.

GP24 PronoContest, jocul 100% gratuit de Pronosticuri Formula 1:

Marele, Premiu, Spaniei
Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI.

Sursa: GP24 Media
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor: TricouMania

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Media

Latest Posts

Don't Miss