More

  Latest Posts

  Mercedes în pregătiri pentru „o luptă în toată regula”, spune Wolff

  Șeful echipei Mercedes, Toto Wolff prezice o luptă în toată regula pentru ambele titluri în 2019 și se așteaptă ca echipa sa să fie împinsă până la limită.

  Actualii campioni mondiali, care au dominat cele cinci campionate din era de motoare V6 Hibride, se pregătesc pentru cel mai dificil sezon de până acum, având în vedere prestația și ritmul produs de principalii rivali, Ferrari, în cele două săptămâni de testare de pre-sezon de la Barcelona.

  Cu o situație similară având loc anul trecut, puterea de dezvoltare din timpul sezonului a echipei germane s-a dovedit pivotală în capitalizarea echipei asupra anumitor greșeli făcute de Ferrari rezultând la final într-un al cincilea sezon de dominație Mercedes.

  Wolff se așteaptă ca anul acesta să fie chiar mai dificil decât cel precedent, dar speră că echipa sa va reuși să producă o performanță de recuperare similară în care să se folosească la maxim de schimbările făcute atât asupra pneurilor Pirelli cât și a schimbărilor de regulament tehnic.

  „Anul trecut, a fost nevoie să dăm absolut totul pentru a câștiga. Din ce am învățat până acum, anul acesta va fi chiar mai dificil. Ne va împinge până la limită iar acesta este un lucru care ne încântă pe toți, spune Wolff.

  „Judecând după performanța din Barcelona, se pare că vom avea parte de o luptă în toată regula la Melbourne.

  „Dar, un sezon F1 nu se rezumă doar la cine este mai rapid în prima cursă; sub noul regulament pe care îl avem anul acesta, totul va fi legat de capacitatea fiecărei echipe de a se adapta cât mai bine la noile reguli și la noile pneuri, laolaltă cu toate celelalte încercări de care vom avea parte de-a lungul anului.”

  Wolff vrea ca echipa sa să se inspire din sezoanele anterioare iar după maximizarea pregătirilor de pre-sezon să producă încă un rezultat bun în încercarea lor de a înregistra o a șasea dublă de campionate mondiale Formula 1.

  Mercedes au egalat deja recordul celor de la Ferrari, stabilit între 2000 și 2004 cu cinci duble consecutive, iar acum au oportunitatea de a face istorie în Marele Circ, devenind prima echipă să atingă șase duble consecutive.

  Foto-credit: Mercedes AMG F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss