GP24 Media

LATEST POSTS

Mercedes în pregătiri pentru „o luptă în toată regula”, spune Wolff

Vizualizări: 10406

Șeful echipei Mercedes, Toto Wolff prezice o luptă în toată regula pentru ambele titluri în 2019 și se așteaptă ca echipa sa să fie împinsă până la limită.

Actualii campioni mondiali, care au dominat cele cinci campionate din era de motoare V6 Hibride, se pregătesc pentru cel mai dificil sezon de până acum, având în vedere prestația și ritmul produs de principalii rivali, Ferrari, în cele două săptămâni de testare de pre-sezon de la Barcelona.

Cu o situație similară având loc anul trecut, puterea de dezvoltare din timpul sezonului a echipei germane s-a dovedit pivotală în capitalizarea echipei asupra anumitor greșeli făcute de Ferrari rezultând la final într-un al cincilea sezon de dominație Mercedes.

Wolff se așteaptă ca anul acesta să fie chiar mai dificil decât cel precedent, dar speră că echipa sa va reuși să producă o performanță de recuperare similară în care să se folosească la maxim de schimbările făcute atât asupra pneurilor Pirelli cât și a schimbărilor de regulament tehnic.

„Anul trecut, a fost nevoie să dăm absolut totul pentru a câștiga. Din ce am învățat până acum, anul acesta va fi chiar mai dificil. Ne va împinge până la limită iar acesta este un lucru care ne încântă pe toți, spune Wolff.

„Judecând după performanța din Barcelona, se pare că vom avea parte de o luptă în toată regula la Melbourne.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Dar, un sezon F1 nu se rezumă doar la cine este mai rapid în prima cursă; sub noul regulament pe care îl avem anul acesta, totul va fi legat de capacitatea fiecărei echipe de a se adapta cât mai bine la noile reguli și la noile pneuri, laolaltă cu toate celelalte încercări de care vom avea parte de-a lungul anului.”

Wolff vrea ca echipa sa să se inspire din sezoanele anterioare iar după maximizarea pregătirilor de pre-sezon să producă încă un rezultat bun în încercarea lor de a înregistra o a șasea dublă de campionate mondiale Formula 1.

Mercedes au egalat deja recordul celor de la Ferrari, stabilit între 2000 și 2004 cu cinci duble consecutive, iar acum au oportunitatea de a face istorie în Marele Circ, devenind prima echipă să atingă șase duble consecutive.

Foto-credit: Mercedes AMG F1

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES