GP24 Media

LATEST POSTS

Mercedes: Hamilton „inegalabil” titlul F1 a fost un sentiment „dulce amărui”

Vizualizări: 17748

Echipa Mercedes F1 a rămas simținduse „dulce amărui”, cu Lewis Hamilton câștigând al cincilea său titlu într-o cursă „dureroasă” în Mexic.

Hamilton a avut un start rapid, și a fost la bătaie pentru șefia cursei înaintea primului viraj, câștigând o poziție în prima parte a cursei din Mexic.

Britanicul a fost forțat să adopte o strategie cu două opriri din cauza unor probleme de uzură accentuată a pneurilor, care, i-a încetinit ritmul, colegul său, Valtteri Bottas oprind chiar de trei ore, terminând pe 5 la un tur în spatele câștigătorului, Max Verstappen.

În final, un loc patru a fost suficient pentru ca Hamilton să fie încoronat a 5-a oară campion mondial, dar șeful Mercedes, Toto Wolff, spune că echipa sa au multă treabă de făcut în urma unei „curse foarte proaste”.

„Este un titlu fantastic, și sunt foarte fericit pentru Lewis și echipă,” a spus Wolff pentru Sky Sports F1.

„Este totul dulce amărui, am avut o cursă foarte prostă ceea ce trebuie să înțelegem, și asta ne afectează mental, dar ar trebui să fim fericiți pentru titlu.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Hamilton a descris cursa ca fiind „oribilă”, obținând cel mai slab finish al sezonului de la locul cinci din Marele Premiu al Canadei.

„A fost o cursă oribilă. Am avut un start bun și munceam să urc mai sus, dar apoi nu știu ce s-a întamplat.

„Ne chinuiam, și eu, și Valtteri. Încercam să mă mențin și să aduc mașina acasă.”

Șeful Tehnic Mercedes F1, James Allison a admis că echipa s-a chinuit să savureze momentul având în vedere performanța „dureroasă” de la Autodormo Hermanos Rodriguez.

„A fost un weekend în sus și în jos. Trebuie să ne amintim că ceea ce am reușit astăzi a fost rezultatul unui întreg an de efort.

„Astăzi a fost dureros, întradevăr dureros. Dar trebuie să îți amintești să fii fericit când ești puțin chelfănit așa.

„Dar, rezultatul per total este grozav, iar Lewis a condus inegalabil, deci trebuie să fim fericiți.

„Înseamnă totul pentru el, este în intregime antrenat pe asta. A luat cinci deja, dar ar putea să fi fost primul pentru el.

„Vine în fiecare weekend arzând cu aceeași pasiune de a pune mașina în fața celorlalte și sunt sigur că va fi exact la fel și la anul. Așa se definește pe sine, și nu va fi gata până va decide el asta.”

Foto-credit: F1

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES