More

  Latest Posts

  Mercedes: Hamilton „inegalabil” titlul F1 a fost un sentiment „dulce amărui”

  Echipa Mercedes F1 a rămas simținduse „dulce amărui”, cu Lewis Hamilton câștigând al cincilea său titlu într-o cursă „dureroasă” în Mexic.

  Hamilton a avut un start rapid, și a fost la bătaie pentru șefia cursei înaintea primului viraj, câștigând o poziție în prima parte a cursei din Mexic.

  Britanicul a fost forțat să adopte o strategie cu două opriri din cauza unor probleme de uzură accentuată a pneurilor, care, i-a încetinit ritmul, colegul său, Valtteri Bottas oprind chiar de trei ore, terminând pe 5 la un tur în spatele câștigătorului, Max Verstappen.

  În final, un loc patru a fost suficient pentru ca Hamilton să fie încoronat a 5-a oară campion mondial, dar șeful Mercedes, Toto Wolff, spune că echipa sa au multă treabă de făcut în urma unei „curse foarte proaste”.

  „Este un titlu fantastic, și sunt foarte fericit pentru Lewis și echipă,” a spus Wolff pentru Sky Sports F1.

  „Este totul dulce amărui, am avut o cursă foarte prostă ceea ce trebuie să înțelegem, și asta ne afectează mental, dar ar trebui să fim fericiți pentru titlu.”

  Hamilton a descris cursa ca fiind „oribilă”, obținând cel mai slab finish al sezonului de la locul cinci din Marele Premiu al Canadei.

  „A fost o cursă oribilă. Am avut un start bun și munceam să urc mai sus, dar apoi nu știu ce s-a întamplat.

  „Ne chinuiam, și eu, și Valtteri. Încercam să mă mențin și să aduc mașina acasă.”

  Șeful Tehnic Mercedes F1, James Allison a admis că echipa s-a chinuit să savureze momentul având în vedere performanța „dureroasă” de la Autodormo Hermanos Rodriguez.

  „A fost un weekend în sus și în jos. Trebuie să ne amintim că ceea ce am reușit astăzi a fost rezultatul unui întreg an de efort.

  „Astăzi a fost dureros, întradevăr dureros. Dar trebuie să îți amintești să fii fericit când ești puțin chelfănit așa.

  „Dar, rezultatul per total este grozav, iar Lewis a condus inegalabil, deci trebuie să fim fericiți.

  „Înseamnă totul pentru el, este în intregime antrenat pe asta. A luat cinci deja, dar ar putea să fi fost primul pentru el.

  „Vine în fiecare weekend arzând cu aceeași pasiune de a pune mașina în fața celorlalte și sunt sigur că va fi exact la fel și la anul. Așa se definește pe sine, și nu va fi gata până va decide el asta.”

  Foto-credit: F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss