More

  Latest Posts

  „Mercedes face o treabă excelentă, dar eu îmi doresc să aduc Ferrari înapoi în top”-Leclerc

  Ți-ar plăcea să ai un motor Mercedes, la un moment dat?

  Charles Leclerc: „Nu, nu. Sunt la Ferrari și sunt mândru de asta. Ferrari este o legendă în F1. Tot ce vreau în acest moment, este să aduc Ferrari, motorul nostru și monopostul, înapoi în top. Mercedes face o treabă excelentă și respect enorm munca lor. Dar prefer să rămân la Ferrari și să fac tot ce pot pentru a aduce echipa, înapoi unde îi este locul. Sunt sigur că vom reuși. Tot ce îmi doresc este ca Ferrari să aibă locul meritat, adică locul 1. Pentru asta dau totul și la asta visez de când mă știu.”

  Vei face schimb de căști cu Sebastian Vettel, la finalul sezonului?

  Charles Leclerc: „Am vrut să îl întreb pe Seb, dar nu am reușit încă. Dar mi-ar plăcea să facem asta.”

  Te descurci mai bine decât Vettel cu monopostul. Care este secretul tău?

  CL: „Încerc să dau 200% de fiecare dată când sunt în monopost. Mi-am schimbat abordarea. Anul acesta livrez din FP1, până la finalul cursei. Asta m-a ajutat și în calificări, să pilotez constant la limită.”

  Ce părere ai despre Vettel (de ce se chinuie)?

  CL: „Cred că este un an dificil pentru Seb și pentru că este ultimul său an la Ferrari. Dar se implică la fel de mult. Mulțumită lui Seb, am crescut ca pilot, dar și ca persoană. Am fost impresionat de felul în care lucrează cu echipa, de cum evaluează datele și oferă feedback. Este un profesionist și toată lumea îl respectă.”

  Charles vorbind despre Mick Scumacher: „Este un pilot excepțional și sper că îl vom vedea în padocul F1, anul viitor. Sigur că, în final, nu e decizia mea, dar clar mi-aș dori să vină la Ferrari.”

  CL despre idolii săi: „Pentru mine, exista două mari legende în F1: Ayrton Senna și Michael Schumacher. Ar fi incredibil să primesc doar una dintre căștile lor. Gestul lui Mick, față de Lewis, a fost cu adevărat emoționant.”

  Sursa: scuderiafans.com

  Photocredit: formularapida.net


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss