Latest Posts

„Mercedes face o treabă excelentă, dar eu îmi doresc să aduc Ferrari înapoi în top”-Leclerc

Vizualizări: 11402

Ți-ar plăcea să ai un motor Mercedes, la un moment dat?

Charles Leclerc: „Nu, nu. Sunt la Ferrari și sunt mândru de asta. Ferrari este o legendă în F1. Tot ce vreau în acest moment, este să aduc Ferrari, motorul nostru și monopostul, înapoi în top. Mercedes face o treabă excelentă și respect enorm munca lor. Dar prefer să rămân la Ferrari și să fac tot ce pot pentru a aduce echipa, înapoi unde îi este locul. Sunt sigur că vom reuși. Tot ce îmi doresc este ca Ferrari să aibă locul meritat, adică locul 1. Pentru asta dau totul și la asta visez de când mă știu.”

Vei face schimb de căști cu Sebastian Vettel, la finalul sezonului?

Charles Leclerc: „Am vrut să îl întreb pe Seb, dar nu am reușit încă. Dar mi-ar plăcea să facem asta.”

Te descurci mai bine decât Vettel cu monopostul. Care este secretul tău?

CL: „Încerc să dau 200% de fiecare dată când sunt în monopost. Mi-am schimbat abordarea. Anul acesta livrez din FP1, până la finalul cursei. Asta m-a ajutat și în calificări, să pilotez constant la limită.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Ce părere ai despre Vettel (de ce se chinuie)?

CL: „Cred că este un an dificil pentru Seb și pentru că este ultimul său an la Ferrari. Dar se implică la fel de mult. Mulțumită lui Seb, am crescut ca pilot, dar și ca persoană. Am fost impresionat de felul în care lucrează cu echipa, de cum evaluează datele și oferă feedback. Este un profesionist și toată lumea îl respectă.”

Charles vorbind despre Mick Scumacher: „Este un pilot excepțional și sper că îl vom vedea în padocul F1, anul viitor. Sigur că, în final, nu e decizia mea, dar clar mi-aș dori să vină la Ferrari.”

CL despre idolii săi: „Pentru mine, exista două mari legende în F1: Ayrton Senna și Michael Schumacher. Ar fi incredibil să primesc doar una dintre căștile lor. Gestul lui Mick, față de Lewis, a fost cu adevărat emoționant.”

Sursa: scuderiafans.com
Photocredit: formularapida.net
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

scuderiafans.com

Latest Posts

Don't Miss