More

  Latest Posts

  Mercedes F1 au câștigat un al cincilea titlu consecutiv la echipe în Brazilia

  Mercedes și-au adjudecat titlul F1 la echipe din 2018 în Brazilia, cu o cursă rămasă pe calendar. Aceștia i-au învins pe cei de la Ferrari și au ridicat trofeul pentru a cincea oară la rând la Marele Premiu al Braziliei.

  Victoria care a adus titlul acasă pentru uzina germană, a fost a zecea victorie din acest sezon a lui Lewis Hamilton, venind într-o cursă dramatică și foarte tensionată, dar, rezultatul final a adus cu el un moment de bucurie fără margini pentru membrii echipei.

  Uzina germană a intrat în weekend-ul acesta cu un avantaj confortabil de 55 de puncte față de Ferrari în clasament, echipe Italiană fiind conștientă că trebuie să termine cursa de astăzi cu cel puțin 13 puncte mai mult decât Mercedes pentru a duce lupta mai departe, la Abu Dhabi.

  Mercedes pierduseră 23 de puncte față de Ferrari în ultimele două curse, unde, nu au avut parte de cele mai bune rezultate, specific, în Austin și Mexico City. Dar, săgețile argintii și-au revenit în timp pentru Interlagos, câștigând al cincilea lor titlu de la revenirea în F1 din 2010.

  Hamilton câștigase deja titlul la piloți încă de cursa trecută, marele premiu al Mexicului. Dar pilotul englez nu s-a lăsat pe tânjeală și a tras din greu pentru a aduce și titlul la echipe acasă la Mercedes.

  Mercedes au devenit doar a doua echipă din istorie cu cinci titluri duble (echipe și piloți) la rând, cealaltă fiind Ferrari între anii 2000-2004. Echipe germană fiind acum foarte aproape de a egala recordul de victorii la rând în campionatul constructorilor, adică șase titluri la rând, record deținut tot de Ferrari, între 1999 și 2004.

  Foto-credit: Mercedes AMG F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss