Latest Posts

Mercedes dezvăluie: “Red Bull și Ferrari au fost păcăliți de noi în 2019”

Vizualizări: 28924

Echipa Formula 1 de la Mercedes a făcut o dezvăluire specială prin intermediul șef designer John Owen. El a spus că, în testele de iarnă din 2019, Mercedes a împrăștiat în mod intenționat nisipul în ochii principalilor lor concurenți Red Bull și Ferrari.

În timpul pregătirilor pentru sezonul trecut, circul de Formula 1 a călătorit la Barcelona pentru a testa pentru prima dată noile mașini. Mercedes a apărut pe Circuit de Catalunya cu W10 și nu a făcut o impresie foarte puternică. Pe baza testelor de iarnă, s-a ajuns la concluzia că Mercedes era probabil a treia echipă, în spatele Red Bull Racing și Ferrari. Acest lucru s-a dovedit a fi altceva decât adevărat, deoarece Mercedes a dominat complet sezonul 2019.

Mercedes dezvăluie: "Red Bull și Ferrari au fost păcăliți de noi în 2019"

Potrivit lui Owen, formația germană a luat-o în mod intenționat puțin mai ușor în timpul testelor de iarnă. „Tot ceea ce a dat impresia că suntem în urmă sau că trebuie să răspundem nu a fost deloc adevărat”, confirmă el pentru Motorsport.com. „Niciodată nu a fost ideea noastră să facem curse cu mașina respectivă și am fost puțin surprinși de faptul că alte câteva echipe au luat un impuls din ideea că nu suntem atât de repede”. M-a surprins pentru că părea un pic naiv, deoarece această mașină nu era cea pentru curse”.

Faptul că toată lumea s-a gândit o vreme că Red Bull și Ferrari vor fii in fata Mercedes, a provocat multă ilaritate în rândul oamenilor din Stuttgart. „Am considerat că este foarte distractiv să citim ce au scris oamenii despre aerodinamica noastră după primul test”, spune Owen. „A devenit și mai amuzant când oamenii au spus că vom răspunde în a doua săptămână la ceea ce s-a întâmplat în prima săptămână, ceea ce ar fi fost un miracol.”

Sursa: GP24 Author, Gabriela Malutan (Tripon)
Photocredit: WTF1, Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Author, Gabriela Malutan (Tripon)

Latest Posts

Don't Miss