More

  Latest Posts

  Mercedes dezvăluie: “Red Bull și Ferrari au fost păcăliți de noi în 2019”

  Echipa Formula 1 de la Mercedes a făcut o dezvăluire specială prin intermediul șef designer John Owen. El a spus că, în testele de iarnă din 2019, Mercedes a împrăștiat în mod intenționat nisipul în ochii principalilor lor concurenți Red Bull și Ferrari.

  În timpul pregătirilor pentru sezonul trecut, circul de Formula 1 a călătorit la Barcelona pentru a testa pentru prima dată noile mașini. Mercedes a apărut pe Circuit de Catalunya cu W10 și nu a făcut o impresie foarte puternică. Pe baza testelor de iarnă, s-a ajuns la concluzia că Mercedes era probabil a treia echipă, în spatele Red Bull Racing și Ferrari. Acest lucru s-a dovedit a fi altceva decât adevărat, deoarece Mercedes a dominat complet sezonul 2019.

  Potrivit lui Owen, formația germană a luat-o în mod intenționat puțin mai ușor în timpul testelor de iarnă. „Tot ceea ce a dat impresia că suntem în urmă sau că trebuie să răspundem nu a fost deloc adevărat”, confirmă el pentru Motorsport.com. „Niciodată nu a fost ideea noastră să facem curse cu mașina respectivă și am fost puțin surprinși de faptul că alte câteva echipe au luat un impuls din ideea că nu suntem atât de repede”. M-a surprins pentru că părea un pic naiv, deoarece această mașină nu era cea pentru curse”.

  Faptul că toată lumea s-a gândit o vreme că Red Bull și Ferrari vor fii in fata Mercedes, a provocat multă ilaritate în rândul oamenilor din Stuttgart. „Am considerat că este foarte distractiv să citim ce au scris oamenii despre aerodinamica noastră după primul test”, spune Owen. „A devenit și mai amuzant când oamenii au spus că vom răspunde în a doua săptămână la ceea ce s-a întâmplat în prima săptămână, ceea ce ar fi fost un miracol.”

  Sursa: GP24 Author, Gabriela Malutan (Tripon)

  Photocredit: WTF1, Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss