GP24 Media

LATEST POSTS

Mercedes dezvăluie noua mașină W13 F1

Mercedes
Vizualizări: 15043

Mercedes și-a dezvăluit noua mașină W13 de Formula 1 pentru sezonul 2022 înainte de debutul său pe pistă, vineri, la Silverstone.

Mercedes W13 este cea de-a opta mașină de F1 care a fost dezvăluită oficial înaintea noului sezon și servește drept ultimul model care iese din echipele de front pentru a fi lansat. Mercedes a revenit la culoarea sa clasică argintie pentru 2022, după ce a concurat cu un design negru în ultimii doi ani, ca parte a mesajului său anti-rasism. Mașina are ornamente negre și verzi pentru sponsorul principal Petronas, precum și un design cu pete de stea pe capacul motorului.

2022 marchează începutul unei noi ere tehnice pentru Formula 1, după o rescriere a regulamentului, care are ca scop producerea de curse mai bune, ceea ce duce la o schimbare semnificativă a designului aerodinamic al mașinilor. Mercedes va intra în noul sezon căutând să-și continue seria de opt titluri consecutive de constructori de F1, începând cu 2014. „Gândirea echipei a fost întotdeauna aceeași în ultimii ani, că numărul de puncte se întoarce la zero”, a spus directorul echipei Mercedes, Toto Wolff.

„Nu există nimic din anii precedenți care să te facă să câștigi actualul campionat. Niciun credit de luat, dar nici un sentiment de îndreptățire. „Ca în fiecare an, suntem sceptici dacă am făcut o treabă suficient de bună și aceasta este mentalitatea potrivită”. Mercedes va avea o primă șansă să completeze rularea cu W13 într-un shakedown astăzi la Silverstone, care este limitat la 100 km sau 17 tururi de pistă.

Mercedes W13

„Pentru mine, cele mai bune două momente în fiecare an sunt când tragi pentru prima dată, ceea ce s-a întâmplat foarte devreme pentru noi în decembrie, iar apoi al doilea moment este când mașina este asamblată”, a spus Wolff. “Am fost în zonele de curse în ultimele zile, uitându-mă la această mașină incredibilă, iar acum să o văd complet cu caroseria ei este foarte interesant.”

Lewis Hamilton va candida din nou pentru un al optulea campionat mondial record în acest an, după ce a pierdut în fața rivalului Red Bull Max Verstappen într-un mod controversat în ultimul tur al sezonului din 2021. „În acest an, nu mi-am stabilit niciun obiectiv inițial”, a spus Hamilton. „Cred că, în mod firesc, fiecare individ din cadrul acestei echipe a lucrat spre obiectivul final de a câștiga campionatul mondial și, din nou, să ridice ștacheta și să facă ceva ce nimeni altcineva nu a mai făcut până acum.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Lui Hamilton i se alătură la Mercedes anul acesta noul coechipier George Russell, care devine primul produs al programului său de juniori care concurează cu normă întreagă pentru echipa de seniori, după ce a petrecut ultimii trei ani cu Williams. „Sunt atât de multe fețe pe care le-am cunoscut în ultimii șase sau șapte ani”, a spus Russell. „Când am început să lucrăm împreună, eram direct în afaceri. Evident că relațiile s-au construit mereu în timp, dar cunoșteam deja atât de mulți oameni.

„A lucra cu Lewis se va simți destul de natural, să fiu coleg de echipă cu el și să stau alături de el. „Cred că va fi un sezon foarte interesant pentru noi toți și pentru Formula 1 în general.”

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI!
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES