More

  Latest Posts

  Mercedes consideră că Ferrari mai are un ușor avantaj în ceea ce privește performanțele motorului.

  În cadrul întâlnirii cu mass-media care a avut loc ieri, Toto Wolff a răspuns întrebărilor care reflectau pe subiectele majore ale momentului. Nu numai viitorul său și contractele piloților, ci și performanțele motorului, înainte de începutul sezonului de Formula 1 2020. Directorul echipei Mercedes consideră că performanțele dintre motoare nu mai sunt atât de mari, dar afirmă că Ferrari este în față, în timp ce Honda și Renault sunt acum la egalitate cu Mercedes.

  Crezi că Mercedes va răspunde la performanțele motorului Ferrari din 2019 în acest sezon?
  „Motorul Ferrari de anul trecut a fost mult mai puternic, dar anul acesta nu am avut încă nicio șansă să ne confruntăm. Doar într-un weekend de cursă, mă refer la calificare și cursă, aveți percepția asupra valorilor pe pistă și, după cum știți… Nu sunt niciodată optimist. Trebuie să ajungem din urmă, trebuie să confirmăm un motor de încredere, puternic și ușor de condus, și sper că vom reuși să ne atingem obiectivele. Dar nici nu aș dori să uit de Honda și Renault, cred că practic fiecare furnizor de motoare este mai mult sau mai puțin la egalitate în ceea ce privește puterea”.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss