Latest Posts

Mercedes consideră că Ferrari mai are un ușor avantaj în ceea ce privește performanțele motorului.

Vizualizări: 20730

În cadrul întâlnirii cu mass-media care a avut loc ieri, Toto Wolff a răspuns întrebărilor care reflectau pe subiectele majore ale momentului. Nu numai viitorul său și contractele piloților, ci și performanțele motorului, înainte de începutul sezonului de Formula 1 2020. Directorul echipei Mercedes consideră că performanțele dintre motoare nu mai sunt atât de mari, dar afirmă că Ferrari este în față, în timp ce Honda și Renault sunt acum la egalitate cu Mercedes.

Crezi că Mercedes va răspunde la performanțele motorului Ferrari din 2019 în acest sezon?
„Motorul Ferrari de anul trecut a fost mult mai puternic, dar anul acesta nu am avut încă nicio șansă să ne confruntăm. Doar într-un weekend de cursă, mă refer la calificare și cursă, aveți percepția asupra valorilor pe pistă și, după cum știți… Nu sunt niciodată optimist. Trebuie să ajungem din urmă, trebuie să confirmăm un motor de încredere, puternic și ușor de condus, și sper că vom reuși să ne atingem obiectivele. Dar nici nu aș dori să uit de Honda și Renault, cred că practic fiecare furnizor de motoare este mai mult sau mai puțin la egalitate în ceea ce privește puterea”.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss