GP24 Media

LATEST POSTS

Mercedes au schimbat aproape fiecare milimetru al mașinii F1 2019

Vizualizări: 9602

Mercedes au schimbat „aproape fiecare milimetru pătrat” al mașinii lansate inițial pentru 2019 cu noul concept aerodinamic introdus în cea de-a doua săptămână de antrenamente F1 de pre-sezon.

Actuala echipă campioană a lansat un pachet aerodinamic foarte revuzuit pentru cea de-a două săptămână de testare de la Barcelona, un pachet nou care a inclus un design complet nou al aripii față, multe schimbări majore la mai multe componente aerodinamice și câteva alte mici schimbări pe ici pe colo.

Piloții echipei, Lewis Hamilton și Valtteri Bottas au raportat un progres încurajator odată cu sosirea noului pachet al echipei.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

James Allison spune: „Pe cât suntem de entuziasmați de această mașină, și chiar suntem entuziasmați de ea, știm foarte bine că aproape fiecare milimetru al mașinii acestea se va schimba încă o dată până să ajungem la prima cursă din Melbourne.

„Pentru că schimbările aerodinamice în acest moment, din cauza noului regulament, vin foarte rapid, ceea ce înseamnă că mașina de la lansare a fost deja înlocuită, iar cea de acum va fi la rândul ei înlocuită de una nouă, pe care o vom lua la Melbourne și pe care vom continua să o dezvoltăm de-a lungul anului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„La fel ca în fiecare an, încercăm să dezvoltăm o mașină, nu să reacționăm pur și simplu la schimbările de regulament, ci să ne folosim de fiecare oportunitate de a face mașina mai rapidă.

„Am făcut asta în privința fiecărei bucățele a mașinii, încercând să împingem ștafeta la limita posibilului.

„Este interesant faptul că unele lucruri de care eram foarte mândri anul trecut, lucruri care noi credeam că sunt cât de bune pot fi, par destul de stângace și naive în comparație cu ceea ce avem acum.

„Să luăm panourile laterale de exemplu, am făcut multă zarvă în legătură cu ele pentru că erau mai strâmte decât ne imaginasem vreodată că ar fi posibil.

„Dar dacă ne uităm la cele de pe mașina de acum, dacă ne uităm la această caroserie, parcă este lipită de mașină într-o manieră care nu am fi crezut că ar fi posibilă acum nici 12 luni. În mod similar se prezintă și suspensia, am putut să o ridicăm chiar mai mult decât credeam posibil în trecut.

„Asta este valabil pentru toată mașina, dacă ai da jos pielea de pe mașina asta și te-ai uita dedesupt, ai observa că fiecare parte a sa a fost strânsă mai tare, făcută ceva mai rigidă, ceva mai ușoară, per total aducând mai multă performanță în pachetul complet.”

 

Two silver @F1 siblings, side by side. But how do W10 and its predecessor compare? James Allison explains all! ? pic.twitter.com/xGRXsvpCpa— Mercedes-AMG F1 (@MercedesAMGF1) March 5, 2019

Foto-credit: Mercedes AMG F1

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES