Latest Posts

Mercedes au introdus un pachet aerodinamic revizuit pentru a doua săptămână de testare

Vizualizări: 13249

Mercedes au introdus un monopost W10 cu modificări majore pentru a doua săptămână de testare de pre-sezon de la Barelona.

Echipa germană rulează cu un design revizuit al mașinii lor pentru 2019 la Barcelona în a doua săptămână de testare în căutarea unui boost de performanță.

A doua săptămână de testare de iarnă a început astăzi, Marți 26 Februarie la Circuit de Barcelona-Catalunya, iar cei de la Mercedes s-au pus devreme pe treabă cu Lewis Hamilton la volanul mașinii care a apărut pe circuit cu un număr considerabil de componente aerodinamice noi.

Printre aceste revizuiri, sunt incluse o aripă față nouă, un nas nou, podea nouă, panouri laterale, endplate-uri și elemente T-wing noi.

Mercedes experimentează cu pachetul pe care l-au lansat în prima săptămână în care au folosit o aripă față care era total diferită de cele folosite de majoritatea echipelor de pe grilă, incluzând modelele folosite de Ferrari și Alfa Romeo.

Vorbind în cadrul primului test, șeful Mercedes, Toto Wolff a explicat că nu există motive de îngrijorare în legătură cu diferențele dintre conceptul Mercedes și cel al rivalilor.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Cred că am evaluat multe posibilități și filozofii diferite înainte de a începe în legătură cu marele risc introdus de noul regulament,” spune Wolff.

„Am văzut multe inovații majore pe mașina de anul acesta pe care nu le-am anticipat, dar spunând asta suntem foarte deschiși față de ceea ce au făcut și celelalte echipe.

„Suntem conștienți de toate posibilitățile, dar, vom merge pe calea noastră și vom încerca să facem această mașină cât mai rapidă posibil, iar dacă vom găsi ceva pe o altă mașină ce credem că merită dezvoltat vom încerca să facem și asta.

„Este întotdeauna interesant cu noile regulamente să vezi cum le interpretează toată lumea. Putem vedea cât se poate de clar cu unele mașini că design-ul aripii față este foarte interesant, în special la Ferrari și la Sauber – este un concept diferit față de cel al celorlalte echipe.

„Este foarte multă inovație pe mașinile noi la care terbuie să fii atent. În același timp, trebuie să nu te lași distras de ceea ce au făcut ceilalți. Trebuie să ai încredere în filozofia desgin-ului tău și să continui să îți dezvolți propriul pachet.”

Atât Hamilton cât și Bottas au raportat probleme de control cu mașina în urma primului test, fapt ce a rezultat în rezolvări pe loc din partea inginerilor Mercedes în încercarea de a îmbunătăți mașina înaintea începerii noului sezon.

Foto-credit: Mercedes AMG F1

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss